Daniel Craig a fost răzbunat. Ce a pățit prezentatorul care l-a făcut efeminat pe interpretul lui Bond


Piers Morgan, prezentatorul britanic care l-a batjocorit pe Daniel Craig fiindcă își căra fiica de o lună în marsupiu, a primit o răsplată pe măsură.


La doar două zile de la remara nepotrivită pe care a făcut-o pe Twitter, Piers Morgan a fost pedepsit de un coleg de breaslă. Invitat în studioul emisiunii Good Morning Britain, pe care Morgan o moderează împreună cu Susanna Reid, comediantul și prezentatorul Harry Hill l-a recompensat cu o prăjitură în față. Hill a dedicat desertul strivit în figura lui Morgan „tuturor taților care poartă marsupii și lui Daniel Craig”.

Prezentatorul și-a scos cu greu frișca din ochi și a afișat o mina serioasă, de om supărat. În realitate, Piers Morgan își pregătea lovitura de grație, îndreptată spre colega de platou, Susanna Reid. Nici Harry Hill nu a scăpat neșifonat, în platou izbucnind o bătaie cu frișcă și cocă în toată regula.

Piers Morgan a fost criticat de toată lumea pe rețelele sociale, după ce l-a ironizat pe Daniel Craig. Actorul care îi dă viață lui James Bond pe marile ecrane a fost fotografiat de jurnaliștii britanici ducându-și fiica de o lună și jumătate într-un marsupiu special pentru copii. Prezentatorului britanic i s-a părut total nepotrivit pentru un bărbat să-și care copilul astfel, precizând că Bond nu ar fi făcut niciodată asta.

Prezentatorul britanic l-a făcut pe Daniel Craig un Bond efeminat, stârnind reacții acide în mediul online. 

related posts

Modifică setările cookies