Daniel Craig, criticat de un prezentator britanic: „Efeminatul Bond”. Ce a urmat pe internet


Prezentatorul britanic Piers Morgan a vrut să pară spiritual glumind pe seama lui Daniel Craig, dar a devenit ținta atacurilor pe internet.


Piers Morgan, prezentator al emisiunii de dimineață Good Morning Britain, l-a ironizat gratuit pe Daniel Craig. Actorul, cunoscut pentru seria James Bond, apare într-o fotografie purtându-și fiica în vârstă de o lună și jumătate la piept, în marsupiu. „Efeminatul Bond”, a scris Morgan într-o postare pe Twitter, fără să știe că această afirmație va stârni un val imens de dezaprobare pe internet.

În apărarea lui Craig au sărit mii de internauți, care l-au criticat pe Piers pentru remarca sa total deplasată. Printre cei care au luat poziție se numără și Chris Evans, starul din Captain America. Actorul a scris pe Twitter un mesaj din care reiese că nu e nimic rușinos ca un bărbat să-și care copiii la piept, cum o fac femeile.

„Trebuie să fii foarte nesigur de masculinitatea ta ca să te preocupe cum își cară alt bărbat copilul. Orice bărbat care pierde timp în a măsura masculinitatea este îngrozit în interiorul lui”, a scris Chris Evans pe Twitter.

Oare cum ar fi reacționat Dwayne Johnson „The Rock” dacă Piers l-ar fi ironizat pe el pentru modul în care își ține la piept fiica?

Pus la zid de mediul online, Piers a reacționat în aceeași notă, arătând că e nefiresc să-ți cari copilul în marsupiu. „Îmi duc toți copiii în brațe, nu în marsupii. Mi-am exprimat doar o părere și anume că marsupiile sunt foarte efeminate, jenante și absolut inutile și toată lumea a sărit în sus. Ceea ce voiam să spun e că el nu-și cară copilul în brațe, ci folosește un marsupiu efeminat. James Bond nu ar folosi niciodată un marsupiu pentru a-și căra copiii”, a mai spus Piers Morgan.

Daniel Craig a devenit tată la 50 de ani

Actorul Daniel Craig (50 de ani) e căsătorit cu actrița Rachel Weisz încă din anul 2011. La nunta lor din New York au luat parte și fiica cea mare a lui Craig, Ella, azi în vârstă de 26 de ani, dar și fiul lui Rachel, Henry, azi în vârstă de 13 ani. La 31 august 2018, Rachel și Craig au anunțat că sunt părinții unei fetițe. 

Rachel Weisz și Daniel Craig

Craig a mai fost căsătorit în perioada 1992-1994 cu actrița Fiona Loudon, cu care are o fată. După divorț, actorul a avut o relație de șapte ani cu actrița germană Heike Makatsch. Din 2005 și până în 2010 a fost împreună cu producătoarea de film Satsuki Mitchell, cu care a și fost logodit.

  • Daniel Craig, criticat de un prezentator britanic: „Efeminatul Bond”. Ce a urmat pe internet

related posts

Modifică setările cookies