Daniela Nane: Nu vreau sa imi fac operatii estetice din cauza profesiei! Vreau sa imbatranesc frumos! EXCLUSIV


La 33 de ani, Daniela Nane este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Are o cariera de succes, arata impecabil si este naturala. Nu vrea sa apeleze la operatii estetice nici macar in viitor: „Am un material genetic foarte bun, oricum par mai tanara decat sunt”, spune Daniela Nane.

 


Actrita Daniela Nane a fost numita imaginea cosmeticelor Ivatherm tocmai datorita faptului ca prefera ingrijirea naturala. Nu are nimic impotriva chirurgiei estetice, insa nu o considera o necesitate.

Care sunt produsele de ingrijire de care esti dependenta?

Eu vreau sa cred ca nu sunt dependenta de nimic, insa imi place sa folosesc anumite produse, mai ales ca eu, ca actrita, am nevoie de o ingrijire speciala a pielii. Nu exista zi in care sa nu demachiez tenul, in care sa nu il hidratez asa cum trebuie. Dimineata, dupa dus, imi hidratez pielea pe tot corpul, folosesc produse speciale pentru ochi.

Cum te simti cand esti mereu nominalizata in topul celor mai frumoase femei din Romania?

Ma bucura foarte mult acest lucru, mai ales ca nu mai sunt la o varsta atat de mica, care sa imi permita sa fac parte in acest top.

Ti-ai facut vreo operatie estetica pana acum sau te-ai gandit sa iti faci?

Nu mi-am facut nimic pana acum, nici nu ma gandesc la asa ceva. Sper sa ma simt bine in pielea mea la orice varsta si sa nu apelez la mijloace chirurgicale, dar fiecare e liber sa faca ce vrea

Esti impotriva lor?

Nu, insa din cauza profesiei pe care o am, ar fi inadecvat sa vreau sa arat altfel decat arat la varsta mea, pentru ca nu as mai putea sa joc nimic. Eu trebuie sa joc personaje care sunt la varsta mea reala, de aceea vreau sa imbatranesc frumos, sa arat bine pentru varsta mea, dar nu mai tanara sau altfel. Oricum, am un material genetic foarte bun care imi permite sa arat mai tanara decat sunt in realitate.

Dar cum ti se pare faptul ca tinere de 20 de ani apeleaza la operatii estetice?

Nu vreau sa judec pe nimeni, fiecare face alegerile lui, dar e si o campanie agresiva prin presa cu fel de fel de imbunatatiri care se pot face corpului si chipului.  Insa mie nu imi place sa ma joc de-a Dumnezeu! E mai importanta sanatatea, e mai important darul pe care l-ai primit. Dar eu sunt si un posrtura in care pot sa spun ca nu am nevoie de lucrurile astea. Daca as fi fost mai putin frumoasa. as fi gandit altfel.

Tu mizezi pe aspectul natural?
Da, asta imi place, mai ales in timpul zilei. Vara mai ales, dar si acum, umblu fara pic de machiaj. Pun o crema hidratanta, putin mascara pe gene, un gloss si asta e tot! Si fac asta de ani de zile. Poate asta e si motivul pentru care mi-am pastrat tineretea pielii pana acum, avand si grija sa nu stau foarte mult la soare.

Unde te pot vedea fanii tai?
In stagiunea asta joc in trei spectacole la Teatrul Bulandra, la care va invit. Joc in rolul principal din „O scrisoare pieduta”, mai joc si in „Lear” rolul fiicei mari a regelui, si al treilea spectacol este „Mamouret”, in care rolul principal e detinut de Tamara Buciuceanu, care la 81 de ani este impecabila.
 related posts