De ce iese Ben Affleck în fiecare zi de la dezalcoolizare


Daily Mail scrie că actorul are parte de tratament preferențial și că rudele sale sunt îngrijorate că asta s-ar putea întoarce împotriva lui. 

Tag-uri:

Publicația britanică scrie că actorului de 46 de ani i se permite să iasă în fiecare zi din clinică și că programul său de reabilitare se desfășoară în condiții foarte permisive. Actorul a fost surprins de paparazii în nenumărate rânduri în afara clinicii, mergând la sală sau pur și simplu plimbându-se prin oraș, activități pe care, de regulă, o persoană internată la dezalcoolizare nu are voie să le facă. 

„Ben are un program special creat, gândit pentru tipul său de personalitate şi stil de viaţă. Programul său presupune foarte multe întâlniri cu oamenii din lumea filmului, mers la sală, dar şi terapie, bineînțeles.”, a explicat pentru revista People o sursă din interiorul clinicii. 

„Când îl vedeţi plecând de la noi, se duce să facă sport acasă. Nu sunt șanse ca acest program să îi dăuneze pentru că Ben e tot timpul monitorizat, dacă e ceva în neregulă, vom interveni imediat.”, a justificat aceeaşi sursă escapadele lui Affleck. 

Context:

TMZ și Daily Mail au scris săptămâna trecută că actorul a fost internat într-o clinică de reabilitare din Los Angeles și că rudele acestuia au cerut ca Affleck să rămână acolo „o lungă perioadă de timp”. 

Actorul a fost dus la clinică de rudele sale și de fosta sa soție, Jennifer Garner. 

„Ben știa că are nevoie de ajutor și a mers de bunăvoie acolo. Toți apropiații lui știau că e alcoolic de foarte multă vreme și se vedea cu ochiul liber că starea lui se înrăutățea.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de site-ul TMZ.

Daily Mail notează că nu e prima dată când Affleck se internează într-o clinică de reabilitare. Actorul s-a internat și anul trecut câteva săptămâni.

„Am terminat tratamentul pentru dependența mea de alcool, dar sunt conștient că mă voi confrunta toată viața cu problema asta. Vreau să reînvăț să trăiesc și să fiu un tată bun pentru copiii mei. Vreau ca ei să știe că nu trebuie să îți fie rușine să ceri ajutor specializat, în caz că se vor confrunta vreodată cu o situație asemănătoare.”, scria atunci actorul pe Facebook.

TMZ mai scrie că Affleck (45 de ani) a decis să se interneze după „o săptămână nebună” în care s-a despărțit de iubita sa, producătorul TV Lindsay Shookus (38 de ani), și - succesiv - a petrecut noapte de noapte în cluburi alături de noua iubită, modelul Playboy Shauna Sexton, în vârstă de 22 de ani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@muatonyyanez slaying my mug

A post shared by Shauna Sexton (@shaunasexton_) on

In foto: Shauna Sexton

„Lindsay voia o relație serioasă, iar Ben nu era încă pregătit să o ducă la altar. Lui Ben îi plac femeile frumoase și deștepte, dar totodată vrea să fie liber. De asta s-au despărțit, pentru că ea voia mai mult. Jennifer (n.r. fosta soție) avea o părere foarte bună despre Lindsay. În ceea ce o privește pe Shauna, lucrurile stau exact pe dos. Jennifer crede că Ben o folosește pe Shauna pentru a se răzbuna pe Lindsay și se teme că o tânără de 22 de ani, care mai e și model Playboy, nu va fi un exemplu pozitiv pentru copiii ei și ai lui Ben.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de Daily Mail. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Est a es la nueva novia de el.actor Benn Aflecc #lindsayshookus

A post shared by Dandotijera "La pagina" (@dandotijerapr) on

In foto: Lindsay Shookus 

Jennifer Garner și Ben Affleck încă nu și-au finalizat divorțul, mai scrie Daily Mail. Cei doi au fost căsătoriți 10 ani și au trei copii: Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (6 ani).related posts