De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă


Cuvântul "selfie' intrat deja în vocabularul tuturor- așa că fiecare persoană știe foarte bine să pozeze într-un stil care să o avantajeze. Melania Trump are preferința ei: pozează mereu cu gura deschisă.


Folosit cu regularitate de către celebritățile de pe covorul roșu, "fish gape"-(N.R. buze de  pește) - este o poziție facială, în care buza superioară și cea inferioară sunt despărțite ușor. Acest mod de a poza este considerat unul dintre cele mai atrăgătoare. 

"Arăți mult mai sexy atunci când gura este deschisă puțin. Buzele par mai mari decât sunt în realitate. La fel și ochii, par mai mari." - spune experul în limbajul corporal, Traci Brown, în Cosmopolitan. 


Specialiștii spun că modelele preferă acestă poziție, pentru că nu atrage atenția prea mult, iar oamenii se pot concentra pe hainele pe care le prezintă. 

Ca fost model, Melania se folosește și de puterea acestui gest: mizează mult pe sex-appeal. "Suntem foarte atrași de ochii mari. De aceea ne plac bebelușii sau cățelușii. Iar această poziție ne face automat mai atractive", explică Traci Brown.


Nu e nevoie să ai ani de experiență ca model pentru a poza așa. Specialiștii spun că tot ceea ce trebuie să faci este să-ți poziționezi vârful limbii în cerul gurii, iar efectul este creat automat.   


 

FULLSCREEN
De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă
  • /

related posts