De la tanara stangace, la dansatoare exceptionala intr-un singura an. Un filmulet care te va inspira, cu siguranta! VIDEO


In urma cu un an, americana de origine chineza Karen Chang si-a propus sa invete sa danseze, desi nu avea decat o mare pasiune si zero experienta. In prezent, a devenit o senzatie pe YouTube, datoria unui filmulet in care si-a filmat evolutia.


"Oamenii care ma vad dansand astazi presupun ca dansez de multi ani. Am facut acest filmulet astfel incat sa vedeti cat de stangace era corpul meu acum un an", a scris tanara pe blogul ei, DanceInAYear.com.

Karen le-a explicat celor curiosi cum a ajuns la o performanta atat de impresionanta in doar un an:

"Iata secretul meu: exersez oriunde. In statia de autobuz, la coada in magazin, la munca. Nu trebuie sa te antrenezi din greu ani de zile sa devii dansatoare. Dar trebuie sa fii pregatita sa exersezi si sa-ti placa la nebunie ceea ce faci."

Karen le-a oferit celor interesati de dans cateva sfaturi pe care le-a dobandit in decursul ultimului an si si-a incheiat pledoaria intr-o nota inspirationala:

"Cand vezi pe cineva realizand ceva grozav, ii vezi in forma lor maxima. Atunci cand castiga un meci sau isi vand compania pe milioane de dolari ii vezi in momentul de glorie. Ceea ce nu vezi sunt miile de ore de pregatire. Nu vezi dubiile, insomniile, lungile nopti petrecute muncind. Nu vezi momentul in care au inceput. Momentul in care erau ca tine, intrebandu-se cum vor putea sa fie vreodata buni."

Karen a mai scris ca visul ei este sa fie o dansatoare suficient de buna astfel incat sa apara intr-o reclama la Coca Cola.

Urmareste-o in filmuletul de mai jos si spune-ne ce parere ai despre evolutia ei! Crezi ca i se va indeplini visul?

related posts

Modifică setările cookies