Adelina Pestriţu, interviu exclusiv: "Pe vlog sunt eu, fără alte filtre"


Cu peste 130 de mii de urmăritori pe vlog şi cu cititori care îi aşteaptă fiecare postare pe blog, Adelina Pestriţu are locul ei în social media. Ne povesteşte lucruri care ţin de viaţa ei personală şi ne dă sfaturi de beauty, machiaj şi dietă.

Tag-uri:

SURSA FOTO: FACEBOOK
Vlogul 
şi blogul sunt, spune ea, platformele pe care se arată fix aşa cum este. Declară ca fanii o pot descoperi fără măşti,”fără alte filtre”, la fel de naturală cum o cunosc şi apropiaţii.  “Oamenii trebuie să ştie că sunt un om normal, spune Adelina. Tocmai de aceea, vedetei nu în place termenul de “influencer”, despre care spune ca: ” e folosit pentru orice, orcine, în contexte nepotrivite.” Mai mult, spune că, "atunci când aud acest cuvânt  fac urticarie”.

În schimb, Adelina se declară o fană a show-urilor reality din America, în frunte cu cel al familiei Kardashian. Şi asta pentru că îi place clanul Kardashian”, cum îl numeşte ea pe cei din faimoasa familie americană.  

Dacă în calitate de vlogger/blogger, Adelina se străduieşte să râmână în top, şi în viaţa perspnală are planuri mari: se pregateste de botez. Pe 10 noiembrie, vedeta isi creştineaza fiica la o biserică din centrul Capitalei, dupa care va petrece alături de invitaţi până în zori, la un celebru ballroom bucureştean.related posts