Din comoditate, Amalia Nastase prefera aparatul Power Plate decat sa mearga la sala  VIDEO


Amalia Nastase este o femeie moderna si extrem de ocupata. Pentru ea imaginea este importanta, insa si timpul este extrem de pretios asa ca a ales o varianta cat mai eficienta pentru a se mentine in forma. Ca sa nu mearga la sala, si-a cumparat un aparat Power Plate pe care il foloseste acasa. Vezi cum functioneaza acest aparat!


"Folosesc Power Plate cand am timp. Este o alternativa foarte rapida a salii, am acasa. Prefer sa fac miscare mult mai comoda si mult mai rapida. Cat faci in 20 de minute la Power Plate, faci in 2 ore la sala. Nu am nici acele doua ore si nici timpul de a ma duce si a ma intoarce de la sala", a spus Amalia Nastase.

Amalia Nastase a vorbit cu Perfecte.ro si despre preferintele ei in materie de moda. Orasele ei preferate de shopping sunt New York, Londra si Paris, iar designerul ei preferat este Alexander McQueen.

"McQueen a fost dintotdeauna preferatul meu, dar acum este un designer de suflet mai ales dupa ce a murit! Sper ca si Casa Mcqeeen sa continue aceeasi linie pe care a inceput-o el. Apreciez toate creatiile lor, inclusiv cele extravagante si, intr-adevar, McQueen a fost ceva aparte in lumea modei, a fost un copil minune si s-a stins prea repede", spune Amalia.

Amalia recunoaste ca ar avea curaj sa incalte la un eveniment niste pantofi a la Lady Gaga, si ea o mare admiratoare a lui McQueen.related posts