Doinița Oancea, despre operațiile estetice. Are sau nu are?


Doinița Oancea a atins un subiect pe care fanii ei așteptau să-l abordeze de foarte multă vreme.


Doinița a fost întrebată într-o emisiune TV dacă are operații estetice. Actrița a spus că nu are nicio operație estetică și că vrea să fie una dintre femeile care ,,îmbătrânesc frumos”. 

,,Nu am nicio intervenție, nici măcar din aceea non-invazivă. Și nu, nu știu dacă voi apela la vreuna dintre aceste operații. Cred că trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că îmbătrânesc și poate că trebuie să îmbătrânesc frumos, având grijă de ce mi-a dat Dumnezeu și nu neapărat apelând la toate aceste artificii. Și mai cred că un actor are nevoie de ridurile de expresie pentru că trebuie să transmită emoții, iar emoțiile se citesc în riduri, în dungile de pe față, în grimasele pe care le facem. Dacă aș avea botox, nu știu cum ar fi.”, a spus Doinița.

Ea a adăugat că există, totuși, câteva situații în care ar fi dispusă să își facă unele schimbări. 

,,Cred că aș fi dispusă să fac anumite schimbări de ordin fizic dacă rolul care mi s-ar oferi m-ar captiva atât de mult încât să slăbesc sau să mă îngraș foarte mult sau chiar să îmi tund părul. Deci, da, dacă este un rol care merită, probabil că aș face asta.”, a mai spus actrița. 

Oancea a fost de curând în atenția presei și pentru că a făcut publică prima fotografie cu Adi, iubitul ei, după trei ani în care l-a ținut ascuns. 

Cum era de așteptat, reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, majoritatea acestora felicitându-i pe cei doi pentru că aleg să-și trăiască povestea de dragoste departe de lumea falsă a showbiz-ului și de luminile blitz-urilor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sometimes #soulscollide

A post shared by doinitaoancea (@doinitaoancea) on

related posts

Modifică setările cookies