Dwayne Johnson nu a arătat mereu așa. O fotografie cu el din anii '90 îi amuză copios pe internauți


Nu s-a născut chiar așa cum îl știi, cu față de wrestler și cu un corp de invidiat.

Tag-uri:

Măsoară 1,96 de metri și cântărește 120 de kilograme. Cu origini samoane din partea mamei, Dwayne Johnson este a treia generație de luptători de wrestling din familia sa, bunicul și tatăl său fiind primii care au mers pe acest drum.

Fotografia care îi amuză copios pe internauți a fost descoperită inițial de Buzzfeed și, din timp în timp, devine din nou virală.

În fotografie The Rock poartă o pereche de jeans cu talie înaltă, o bluză pe gât, o borsetă în jurul taliei și o freză caracteristică acelei perioade. Stilul acelui deceniu nu a fost chiar cel mai inspirat, dovadă fiind chiar faptul că până și cel mai dur tip din wrestling arată caraghios. 


 

În ciuda fotografiei sale din anii '90, The Rock a fost desemnat de revista People "cel mai sexy bărbat în viaţă" în 2016.

De asemenea, el a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei "Fast and Furious".

Actorul s-a remarcat şi în alte filme de succes, precum "Mumia revine/ The Mummy Returns", "Dă-te mare şi tare!/ Be Cool", "Plan de joc/ The Game Plan", "Zâna Măseluţă/ Tooth Fairy", "Călătoria 2: Insula misterioasă/ Journey 2: The Mysterious Island", "Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain", " G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation" şi "Hercules".

FULLSCREEN
Dwayne Johnson nu a arătat mereu așa. O fotografie cu el din anii '90 stârnește zâmbetul tuturor internauților
  • /


related posts