Ele sunt cele mai bogate 3 femei din Romania. Au averi de peste 700 de milioane de euro!


Surorile Voiculescu si Veronica Dragan se bat de la egal la egal cu cei mai instariti barbati de la noi, in topul celor mai bogati oameni din Romania. Ele sunt singurele trei femei care se regasesc in top 10 Capital.
 


Camelia si Corina Voiculescu sunt pe locul 7 in topul celor mai bogati romani, cu o avere estimata la 800 - 900 de milioane de euro. Cele doua fiice ale lui Dan Voiculescu sunt proprietarele unui trust de presa, detinand terenuri a caror suprafata depaseste 180.000 mp si spatii de birouri de 9.000 mp, dupa calculele Forbes Romania. Valoarea investitiilor imobiliare se ridica la 150 de milioane de euro, potrivit Cameliei.

Cum si-au cladit averea cele doua surori? In 2006, Dan Voiculescu si-a donat toate actiunile pe care le detinea in grupul de firme pe care l-a fondat, in mod egal, celor doua fiice ale sale. Camelia se ocupa de partea media a afacerilor familiei Voiculescu - adica de televiziuni, de reviste si de posturile de radio. Corina, absolventa de ASE, acopera zona comertului, a agriculturii si a industriei.

Cele doua surori gestionaza cu succes cariera cu viata de familie: Corina are trei copii, iar Camelia doi.

Veronica Dragan este pe locul 9 in topul celor mai bogati romani, cu o avere estimata  intre 650 si 800 de milioane de euro.
Principala ei afacere este Butan Gas. 

La 38 de ani, este vaduva si are trei baieti: sotul ei, omul de afaceri Iosif Constantin Dragan, a incetat din viata in 2008, la varsta de 91 de ani. Veronica s-a casatorit in 1995 cu Iosif Constantin Dragan, pe vremea cand ea avea 22 de ani, iar el 78.

Veronica Dragan este unica fiica a generalului Stefan Gusa, fost sef al Marelui Stat Major al Armatei si personaj-cheie in evenimentele din decembrie 1989. Generalul a murit in conditii misterioase in aprilie 1994, la patru ani dupa Revolutie.
 

FULLSCREEN
Ele sunt cele mai bogate 3 femei din Romania. Au averi de peste 700 de milioane de euro!
  • /


related posts