Elena Băsescu, imagini adorabile cu bebeluşul, pe vremea când avea doar o săptămână! Momente emoţionante tată-fiică!


Fotografiile publicate de Elena pe pagina ei de Instagram stârnesc o mulţime de reacţii din categoria " aşa arată fericirea." E vorba de cele în care Elena îşi prezintă familia. 


Ultima poză publicată, făcută în perioada când bebeluşul avea o săptămână, a fost apreciată de mii e oameni şi a primit multe comentarii pozitive. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#newborn #Anastasia #1weekold @lilebuba

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

 

Elena Băsescu şi iubitul ei Cătălin Gheorghe (26 de ani), zis Tomată, au devenit părinţi în urmă cu cinci luni şi îşi răsfaţă fetiţa aşa cum ştiu ei mai bine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on

Fiica cea mică a fostului preşedinte a născut-o prin cezariană pe Anastasia, pe 4 iulie a anului acesta, iar "bun venit pe lume" i-a urat chiar bunicul Traian Băsescu, pe contul lui de Facebook.

Elena Băsescu mai are doi copii din mariajul anterior cu Bogdan ionescu, poreclit Syda. După divorțul din toamna lui 2016, fiica cea mică a fostului președinte s-a mutat alături de cei doi copii, Sofia Anais și Traian Junior, într-un apartament. Elena afirmă de câte ori are ocazia că este o mamă tipică, își duce fiica la o grădiniță de stat în drum spre serviciu, iar seara îi ia pe cei doi copii de la părinții ei.   

related posts

Modifică setările cookies