Elena Gheorghe: In fiecare an o ajut pe mama sa pregateasca mancarurile traditionale de Craciun


Fiica de preot, Elena Gheorghe respecta traditiile de sarbatori. Ca de fiecare data, anul aceste Elena va da o mana de ajutor la prepararea produselor traditionale de Craciun. "Sunt o pofticioasa. Dar o sa ma pastrez pana in ziua Craciunul si abia atunci o sa gust din toate bunatatile", a spus Elena Gheorghe pentru Perfecte.ro.


"Sunt lucruri pe care incerc sa le fac si acum ca sa simt acea magie a Craciunului. Chiar daca totul a devenit comercial, pentru mine Craciunul a ramas magic. De fiecare data o ajut pe mama la salata de boeuf, de fiecare data cantam colinde in Ajun si de Craciun, suntem inconjurati de foarte multi oameni, vine Mos Craciun in adevaratul sens al cuvantului, ne uitam impreuna la filme de Craciun. "Singur acasa" mi-a marcat copilaria si de fiecare data cand e la televizor ma uit. Stiu aproape toate replicie pe dinafara", a povestit Elena Gheorghe pentru Perfecte.ro.

Elena nu isi face probleme legate de kilogramele in plus pe care le-ar putea acumula de sarbatori. "E usor sa imi reintru in forma, ca artist.  Pe 26 deja incep concertele, iar de Revelion am multa activitate".

Elena Gheorghe adora perioada sarbatorilor si nu i se pare stresant sa umble prin magazine dupa cadouri. "Ador sa fac cadouri si cel mai tare ma bucur cand am nimerit cadoul respectiv. Ma bucura fericirea de pe chipul persoanei care il primeste", spune Elena.

related posts

Modifică setările cookies