Esti o colega nesuferita? 8 semne ca iti enervezi colegii de la birou


In fiecare birou exista o persoana care nu este tocmai placuta de ceilalti colegi. Dar te-ai intrebat daca nu cumva chiar tu esti colega enervanta? Iata cele opt caracteristici ale ei.


Iti place sa vorbesti despre nimicuri chiar daca alti colegi sunt ocupati pana peste cap? E greu sa-ti asumi o asemenea caracterizare, asa ca realizeaza cat vorbesti in medie intr-o conversatie normala in comparatie cu ceilalti interlocutori. Si trebuie sa intelegi ca doar pentru ca tu ai timp de vorbit, asta nu inseamna ca si ceilalti pot face acest lucru. Fii atent, poate colegii tai incearca sa se sustraga conversatiei.

Cum sa NU te imbraci la serviciu. Sefii iti spun ce tinute sunt interzise la locul de munca

Te plangi de comportamentul oamenilor pe la spatele lor in loc sa vorbesti direct cu ei? Daca ai descoperit vreodata ca un coleg se plange de comportamentul tau fara sa-ti spuna tie nimic, stii cat de frustranta este aceasta situatie. Daca vorbesti cu cineva direct, nu numai ca le dai o sansa sa-ti raspunda, dar s-ar putea sa afli informatii noi pentru a vedea lucrurile intr-o alta lumina.

 Iti aduci viata personala la birou? Daca vorbesti mereu la telefon in apropierea tuturor (mai ales daca in conversatii sunt implicate tipete, injuraturi sau plansete), daca impartasesti detalii despre cearta pe care ai avut-o cu partenerul noaptea trecuta sau te plangi de ciuperca pe care o ai la degetul piciorului, ai putea sa-i faci pe oameni sa nu se simta confortabil. Limitele profesionale sunt diferite de cele sociale, asa ca pastreaza o anumita discretie.

5 greseli pe care o femeie NU trebuie sa le faca la serviciu

Intrerupi conversatiile altor oameni? Daca raspunzi la intrebari care erau adresate altor oameni si daca nu crezi ca nu exista o conversatie privata la munca, s-ar putea ca tu sa fii cel care intrerupe mereu pe cineva la birou. Poate e dificil sa rezisti impulsului de a nu intrerupe pe cineva odata ce a devenit o practica obisnuita, dar incearca sa-ti astepti randul si nu interveni intr-o conversatie privata.

Citeste mai multe pe mediafax.ro

related posts