EXCLUSIV Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea: “Suntem mai puternici ca niciodată!”


Valentina Pelinel traversează una din cele mai fericite perioade ale vieții sale. Este pe deplin împlinită. De ce? Aflați imediat din interviul exclusiv pentru Perfecte.ro, în care descoperiți și ce spune partenera de viață a lui Cristi Borcea, dacă își dorește sau nu o familie în formulă mărită. Să-i aflăm astfel secretele Valentinei Pelinel: 


Autor Dana Popa 

- Valentina ești o mămică frumoasă, dar acum radiezi! Cum s-au așezat lucrurile în viața ta, în ultima perioadă? Ești mai liniștită, mai fericită? 

Cred că fiecare este responsabil pentru modul în care își arajează viața. Desigur că nu putem controla orice aspect al vieții noastre, dar ne putem concentra pe ce este esențial, putem trăi cu adevărat frumos și simplu  și putem lucra ca să îmbunătățim ce nu funcționează sau ce ne nemulțumește. Sunt liniștită și fericită nu pentru că s-au așezat lucrurile, ci pentru că aceasta este o stare pe care mi-o cultiv permanent cu atenție, prezență și conștientizare.

- Ce faci de arăți atât de bine? Care este secretul frumuseții tale? 

  Citește și Valentina Pelinel, însărcinată din nou

Nu este un secret, sunt lucruri mici, dar întreținute constant și metodic: antrenamente la sală, un regim de viață sănătos, o dietă echilibrată, tratamente corporale și de înfrumusețare, liniște, iubire, timp de calitate petrecut cu oameni pozitivi în jurul meu. Este, dacă vrei, vorba de un mindset focusat pe creștere, nu pe stagnare. 

    

- Ți-ai păstrat silueta de manechin și după naștere! De unde ai moștenit aceste gene bune? 

Genetica este o componentă decisivă, dar eu cred mult în adaptare și în disciplină. Cum scriam mai sus, deși am luat destul de multe kilograme post sarcină, am avut grijă să revin la un program de antrenament și o dietă care să mă ajute să-mi recuperez forma. Nu a fost ușor, dar rezultatele se văd în timp. 

 

- Relația cu tatăl copilului, Cristi Borcea, și-a pus și ea amprenta asupra ta? Strălucești! 

Evident. O relație în care ești fericit îți aduce în viață exact acea doză necesară de echilibru și liniște. Cristi este partenerul meu și împreună suntem o echipă, mai puternici ca niciodată. 

  

- Ce te face fericită acum?   

 Atât de multe lucruri simple și curate: fiecare clipă petrecută cu Milan, diminețile cu Cristi și cu Milan, studiul zilnic pentru cursurile pe care le urmez în America, plimbările prin parc, faptul că a venit toamna, puterea de a mă bucura de tot ce e prețios în viața mea. 

- Cu ce obiceiuri ai rămas de pe vremea când defilai pe podium? Mai păstrezi unele ritualuri de atunci și acum? 

 

Nu se pot compară aceste două perioade din viața mea, sunt etape diferite cu roluri care presupun activități nuanțate. Dar ce a rămas este disciplină, dorință de a mă perfecționa, trezitul dimineața devreme și faptul că sunt o persoană matinală care reușește să facă multe lucruri până la ora la care alții se trezesc, într-un ritm alert și fără a mă plânge. Totul într-o notă pozitivă, deoarece aceasta este starea mea de spirit constantă. 

- Cum s-a schimbat viața ta de când ești mămică? De fapt, ce fel de mamă ești tu ? 

 În aceleași moduri în care se schimbă pentru orice femeie care devine mamă, care își asumă responsabilitatea creșterii unui copil cu multă dragoste necondiționată, conștientizare, dorința de a oferi lumii un adult responsabil și echilibrat. Îi dedic zilnic timp lui și creșterii lui armonioase și sănătoase. Îmi doresc foarte mult ca Milan să crească într-un adult care să aibă valori sănătoase, să înțeleagă lucrurile în mod profund, să aibă o conduită înțeleaptă și empatică, sa–i cultiv reziliență și să-i validez trăirile într-un mod optim. Sunt, dacă vrei, o mamă prezentă, așa cum înțelege psihoterapeutul Gyorgy Gaspar acest tip de parenting. 

- Atunci când nu te ocupi de Milan, ce faci? Ești conectată la business-urile familie? Ce anume gestionezi acum?   

Sunt activă în mediul online unde am proiecte de promovare, dar activez separat și în offline. În egală măsură, am fost alături de Cristi și l-am ajutat atunci când mi-a cerut acest lucru. 

  

- Ce îți dorești pentru Milan, băiețelul tău? Ce ți-ar plăcea să facă și cum îl vezi pe viitor? 

 Ce o să facă este alegerea lui, eu știu doar că am responsabilitatea de a-l ghida în această călătorie și a-i fi alături pentru a-i valida trăirile, sentimentele, a-l ajuta să-și înțeleagă emoțiile și să navigheze prin această lume complexă, dar nu să-i aprob deciziile. Vreau să știe că în brațele mele va găsi mereu un spațiu sigur și că îl voi iubi necondiționat toată viața. Îmi doresc să fie un adult capabil de iubire, atenție, înțelegere, bunătate, empatie, dorință de a vedea partea bună a lucrurilor, ambiție și determinare, respect față de reguli și autoritate.  

  
- Îți mai dorești și alți copii? 

Da, cu  voia lui Dumnezeu. 

  

FULLSCREEN
EXCLUSIV Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea
  • /


related posts