Faimoase, sexy si... single! Uite 5 celebritati care au divortat in 2010!


Sirul nesfarsit al divorturilor continua sa se intinda peste dealurile de la Hollywood. Iar actritele si cantaretele sexy sunt din nou singure si dorite de barbatii din lumea intreaga. Noua venita in gasca, Eva Longoria, este un exemplu excelent.


Noi am facut un top al celor mai sexy femei care au divortat in acest an si au ramas din nou singure.

1. Eva Longoria
Tocmai ce a divortat de baschetbalistul Tony Parker, pentru ca a inselat-o!! Da, ai citit bine!! Chiar daca sufera, la cat de hot a aratat la MTV EMA, suntem convinse ca va fi curtata de multe nume mari ale Hollywoodului.

2. Christina Aguilera
Cantareata a divortat de sotul ei, Jordan Bratman, dupa 5 ani de casatorie. Aparent aveau o relatie perfecta, insa Christina a ales sa fie din nou singurica si... disponibila.

3. Halle Berry
Dupa 5 ani de casatorie cu modelul extrem de chipes Gabriel Aubry, actrita, in varsta de 44 de ani, s-a decis sa divorteze. Cei doi ar fi vrut sa se intalneasca si cu alte persoane inainte sa imbatraneasca:) Totusi, Halle Berry a ramas singurica doar pentru putin timp - ea a inceput sa se intalneasca cu actorul francez Olivier Martinez.

4. Courtney Cox
Dupa o relatie stabila cu sotul ei, cei doi au decis sa se desparta, cel putin pentru o perioada de timp. Pana atunci insa, Courtney este singurica si are planuri de distractie alaturi de buna ei prietena Jennifer Aniston.

5. Sandra Bullock
Timp de 11 luni, sotul ei a avut o relatie cu Michelle McGee, 32 de ani, supranumit ”Bomba”. Aceasta din urma a facut publice detalii picante ale relatiei, asa ca frumoasei actrite nu i-a ramas altceva decat sa isi paraseasca sotul si casa in care locuia impreuna cu el.

  • Faimoase, sexy si... single! Uite 5 celebritati care au divortat in 2010!

related posts

Modifică setările cookies