Fanii Harry Potter pot petrece Halloween la Hogwarts. Locul arată fabulos


Dacă vă gândiți deja la ce să faceți pentru Halloween în acest an, iată cum puteți petrece trei zile de pomină. 


Fanii Harry Potter pot lua cina la Warner Bros Studio Tour din Londra, care găzduiește experiența "Hogwarts After Dark" pentru al doilea an.

Vineri 26, sâmbătă 27 și duminică 28 octombrie, oaspeții se vor bucura de cocktail-uri și canapeți înainte de a servi o cină în sala mare, care va fi decorată cu 100 de dovleci aprinși, mere roșii și cazane de vin fiert. Și, pentru o atmosferă de Halloween, nu fi surprins dacă veți observa câțiva Devoratori ai Morții plimbându-se prin sală.


La masă se va servi rață afumată cu piure de dovleac și sânge portocaliu sau ravioli cu brânză de capră. Aceasta va fi urmată de miel fript, de ciuperci și de păstăi sau dovleac, tarte cu sfeclă roșie și salvie. 
Desertul se va servi în Pădurea Interzisă și cuprinde  dovleacul brûlée și spuma de ciocolată neagră.

Experiența include, de asemenea, un tur  de studio, cu vizite prin locul magic. 
 

Un coregraf va fi disponibil pentru o lecție despre cum te poți lupta  cu Devoratorii Morții. Seara se va încheia cu un pahar de Butterbeer și o călătorie pe Diagon Alee.
 

Din pacate, experiența nu este ieftina. Biletele  pornesc de la 300 de dolari  de persoană și sunt disponibile numai pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani. Acestea vor intra în vânzare la ora 10 dimineața, marți, 28 august.

related posts

Modifică setările cookies