Femeile care l-au bătut pe Stephan Pelger la Cannes au ajuns la închisoare. Designerul a dat nas în nas cu ele la tribunal


Designerul român Stephan Pelger, care a trecut prin momente de coșmar la jumătatea lunii august 2018, răsuflă ușurat. Femeile care l-au drogat și l-au bătut la Cannes au fost prinse, judecate și condamnate. 


 

UPDATE: Stephan Pelger a murit. El a fost găsit fără suflare joi, 8 iunie 2023, în locuința lui. Designerul avea 43 de ani și, conform apropiaților, suferea de depresie de mulți ani. Conform News.ro, designerul a fost descoperit spânzurat.

 

Incidentul din luna august 2018 a fost încadrat la tentativă de omor și tâlhărie, iar primul proces penal deschis atunci s-a încheiat. Agresoarele designerului Stephan Pelger au fost identificate, judecate și condamnate la închisoare. Stephan Pelger a povestit pentru Perfecte.ro cum a decurs procesul și cum a fost întâlnirea cu infractoarele, care fac parte dintr-o rețea specializată în răpiri și jafuri.

Au fost judecate, au fost închise, însă acum mai urmează două procese. Unul este procesul pentru malpraxis de la spitalul din Nisa și procesul civil, în februarie, pentru daune. Nu vreau să mă îmbogățesc sub nicio formă în urma acestui eveniment, însă nici să ies în pierdere nu vreau. De aceea am cerut daune. Am cheltuit foarte mulți bani pe aceste procese. Am zburat în ultimele săptămâni de 22 de ori de la București la Cannes”, ne-a spus designerul, care a dat nas în nas la proces cu agresoarele sale. 

Am fost nevoit să merg la fiecare înfățișare. Ajungeam dimineața la București și mă suna avocata să mă urc din nou în avion cu destinația Cannes. Am stat față în față cu ele, ca în filme. Ele erau în spatele unui perete de oglinzi, cu cătușe la mâini. Au fost judecate pentru tentativă de omor, un delict grav”, a mărturisit Stephan Pelger.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This morning at 09 am after clubbing the unimaginable happened, i know it might not be of concern to any of you, or for facebook and insta, but i am so frightend and by writing maybe i can get easyer over this terrible happening in #cannes! Two women jumped out of a car and pulled me in a car and drove me to a parking space... beeten with feet to unconciousnos, thrown down a hill only in my pants remaining! They stole everything from me, but not that is the point! I will remain with this image and will be scared! After a lady found me, the paramedics came, hospital, several stiches on the head! Thank to my friends who did not leave my side! I am grateful i live after an attempted murder,still love Cannes and will return, but something in my mind will remain with this! I had to write this, i feel reliefed now and i am happy to live ! Thank you my #guardianangel

A post shared by Stephan Pelger Official (@stephanpelger) on


Designerul se luptă în instanță și cu reprezentanții spitalului din Nisa, pe care îi acuză că nu l-au îngrijit corespunzător. El a fost nevoit să se trateze în Germania.

La spitalul din Germania au descoperit că am probleme la ochiul drept, cu care nu mai văd bine, e retina rănită și e posibil să mă opereze. De asemenea, la nas și craniu am probleme, nasul și placa craniană sunt fisurate. Aștept să văd decizia medicilor și la ce serie de operații voi fi supus”, declara în august pentru PROTV.RO.

Pelger a anunțat pe Facebook, în august, că a fost victima unei agresiuni care i-a pus în pericol viața. 

Azi dimineață, la ora 9AM, după o seară petrecută în club, ceva inimaginabil s-a întâmplat. Știu că poate nu e de interes pentru voi, pentru Facebook sau Instagram, dar sunt atât de speriat și scriind poate pot trece mai ușor peste această teribilă întâmplare petrecută la Cannes! Două femei au sărit dintr-o mașină, m-au tras în ea și au condus până într-o parcare…m-au bătut cu picioarele până m-au lăsat inconștient și m-au aruncat pe un deal, doar cu pantalonii pe mine! Mi-au furat tot, dar nu asta e ideea! Voi rămâne cu această imagine și voi fi speriat!

După ce am fost găsit de o femeie, paramedicii au venit, am mers la spital și mi-au fost puse câteva copci în zona capului. Poliția a fost de ajutor și s-a purtat foarte frumos cu mine, la fel și prietenii, care au fost alături de mine. Sunt recunoscător că sunt în viață după această tentativă de omor, iubesc în continuare Cannes-ul și mă voi întoarce aici, dar voi rămâne cu această imagine în minte! Trebuia să scriu aceste rânduri, mă simt eliberat acum și mă simt fericit că trăiesc! Mulțumesc îngerului meu păzitor!” 

Designerul vrea să dea uitării această experiență îngrozitoare, iar acum se pregătește de lansarea unei noi colecții online. Ready to Wear va fi prezentată la Berlin și la New York în ianuarie și în februarie 2019.

  • Femeile care l-au bătut pe Stephan Pelger la Cannes au ajuns la închisoare. Designerul a dat nas în nas cu ele la tribunal
Modifică setările cookies