Filmuletul care a emotionat intreaga lume. Afla cum a reusit un caine sa salveze viata unui bebelus abia nascut


Cainele este cel mai bun prieten al omului si se pare ca acest lucru se confirma pe zi ce trece, daca ar fi sa ne luam dupa stirea care a tinut primele pagini ale presei internationale.


Un ciobanesc german iesit la plimbare alaturi de stapanul a reusit sa salveze viata unui bebelus abia nascut care fusese abandonat intr-un parc din orasul Birmingham, Marea Britanie. Ceea ce parea o geanta abandonata printre tufisuri i-a atras atentia cainelui in varsta de noua ani si nu a mai plecat de acolo pana cand stapanul sau nu a venit sa vada ce este in bagaj.

Cand Wilday, un batranel in varsta de 68 de ani, stapanul ciobanescului german, s-a apropiat si el de geanta si-a dat seama ca nu este goala si mai mult decat atat a realizat ca in ea se afla un bebelus care plangea si era foarte agitat. Socat, barbatul a sunat imediat la politie, iar cand autoritatile au sosit la fata locului si-au dat seama ca bebelusul abandonat avea numai o zi de cand fusese adus pe lume.

Zilele trecute, politia din West Midlands a postat un filmulet cu adorabilul bebelus, care a fost numit Jade dupa numele patrupedului care l-a salvat. "Bebelusul Jade se reface excelent in spital. Mi-au spus ca este foarte energic si vesel. Se simte foarte bine, iar zilele viitoare ar trebui sa fie refacut complet", a declarat comandantul politiei.

Cei de la BBC sustin ca bebelusul era in parc de numai 30 de minute cand l-a gasit catelul, iar pediatrii care s-au ocupat de micut au declarat ca daca mai treceau cateva ore pana sa fie gasit era expus unor pericole care ii puteau fi fatale.Jade este un bebelus norocos. Asteptam comentariile voastre in legatura cu aceasta poveste emotionanta a adorabilului bebelus.related posts