Fosta soție a lui Boris Becker, replică acidă pentru fostul jucător de tenis: ,,Nu astăzi, Satan!" 


Fosta soție a lui Boris Becker (50 de ani), Lilly, l-a numit pe fostul jucător de tenis ,,Satan”.

Tag-uri: #boris becker

Lilly Kerssenberg (42 de ani) face această afirmație într-o postare de pe o rețea socială, acolo unde a scris, printre altele, și că vrea să scape de ,,dramele inutile”.

,,Nu astăzi, Satan! Vreau să încheiem aceste drame inutile!", a scris ea.

Afirmațiile fostei soții au venit chiar după audierea din cadrul procesului de divorț în care sunt implicați cei doi.

Postarea a dispărut de pe Instagram, dar tabloidul britanic Daily Mail a publicat print screen-uri cu spusele soției lui Becker.

Fostul jucător de tenis și modelul olandez au anunţat că vor divorţa în luna mai, după o relaţie care a durat 13 ani, potrivit site-ului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Boris Becker s-a căsătorit cu Lilly în iunie 2009, în prezenţa a 200 de invitaţi, evenimentul bucurându-se de un mare interes al publicului.

Ceremonia a fost transmisă de postul RTL, care a obţinut drepturile de televizare. Aproximativ 9,7 milioane de germani au putut umări atunci în direct evenimentul.

Aceasta a fost a doua căsătorie a lui Becker, după cea cu actriţa şi designerul Barbara Feltus. Din această primă căsătorie Boris Becker mai are doi copii: Noah, în vârstă de 24 de ani, şi Elias, în vârstă de 18 ani. De asemenea, Becker are o fiică, Anna Ermakova, tot de 18 ani, dintr-o aventură pe care a avut-o cu modelul rus Angela Ermakova.related posts