Frumoasa ca un fotomodel! Violata si abuzata, ea este tanara de 19 ani care omora pentru Gaddafi!  


La varsta ei ar trebui sa isi faca griji despre cum ii sta parul si daca o place colegul de facultate. In schimb, Nisreen Mansour al Forgani a trecut pana acum prin iad: racolata in trupele colonelului Gaddafi a fost violata si obligata, zice ea, sa ii omoare pe opozantii regimului. In prezent prizoniera rebelilor, Nisreen se teme pentru viata ei: spune ca a ucis din teama de a nu fi omorata la randul ei.
 


Nisreen, care in prezent se afla intr-un spital din Tripoli, ranita, spune ca ea si familia ei nu au fost niciodata sustinatori ai lui Gaddafi, insa lucrurile acestea sunt greu de verificat. Tanara a fost racolata in trupele lui Gaddafi  de catre o prietena a mamei ei, care era lider in „Garzile populare” alcatuite din femei.

Nisreen era tanara si frumoasa – exact ce cautau Gaddafi si oamenii lui. „In total erau aproximativ 1000 de fete din Libia”, isi aminteste tanara.

In acest mediu, tanara a fost violata de unul dintre oamenii lui Gaddafi, un fapt grav extrem de raspandit.

Femeile din garda personala a presedintelui libian i-au declarat in mai multe randuri medicului Seham Sergewa, din Benghazi, ca au fost violate de colonelul Ghaddafi. Dupa ce se "plictisea" de ele, dictatorul le "pasa" fiilor sai, care le abuzau la randul lor si le abandonau la un moment dat.

Una dintre femei ar fi declarat ca a fost santajata ca sa se alature brigazii de bodyguarzi, prin faptul ca fratele sau a fost prins cu droguri in timp ce se intorcea in Libia dintr-o vacanta petrecuta in Malta.

In povestile tuturor femeilor care au facut marturisiri exista un fir comun. Ele au fost violate mai intai de dictator, apoi au fost pasate unuia dintre fiii lui si, in cele din urma, unor oficiali de rang inalt care au continuat sa le abuzeze inainte de a le lasa sa plece, a subliniat psihologul.

Medicul psiholog Seham Sergewa estimeaza ca sunt nu mai putin de 6.000 de victime ale unor asemenea practici barbare.

Revenind la Nisreen, aceasta spune ca a fost obligata sa execute 11 prizonieri. „Majoritatea dintre ei pareau a fi fost batuti dinainte. Altii erau batuti in fata mea. Nu-mi amintesc fetele lor, insa multi erau de-o seama cu mine. Am incercat sa nu-i omor. I-am executat fara sa ma uit la ei. Daca ezitam, soldatii ar fi indreptat arma spre mine. Am omorat 10, poate chiar 11. Nici nu stiu ce au facut gresit”, a spus tanara plangand pentru Daily Mail.

Foto: Nisreen in spital

Nisreen pretinde ca a omorat sub amenintarea pustilor soldatilor lui Gaddafi. In final, tanara a reusit sa evadeze din locul unde a comis crimele, sarind de la etajul al doilea al cladirii. A fost gasita de oamenii care lupta impotriva lui Gaddafi, iar in prezent este prizoniera rebelilor. Se teme pentru viata ei.

 

FULLSCREEN
Frumoasa ca un fotomodel! Violata si abuzata, ea este tanara de 19 ani care omora pentru Gaddafi!  
  • /

related posts