Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A patra oprire – Nigeria


Africa a fost dintotdeauna un tărâm de vis pentru Corina Caragea, dar pe care nu l-a descoperit încă. Spre norocul ei, a venit Africa la ea și e gata să ne dezvăluie din secretele frumuseților feminine de aici.


Al patrulea popas în călătoria Corinei Caragea ne duce în Nigeria, țară pentru care frumusețea are, cu siguanță, o serie de necunoscute pentru europeanul de rând. Corina Caragea a visat mereu să poposească într-un loc ca acesta, însă călătoriile ei de până acum au purtat-o doar până la porțile continentului.   

„Continentul african este pe lista dorințelor mele pentru călătoriile viitoare. Un tărâm încă neexplorat de mine, tărâm de care m-am apropiat doar până la insula Mauritius. Despre acest Paradis v-am povestit aici”, spune Corina pe blogul ei, unde postează impresii din toate călătoriile ei care au impresionat-o.

„Sunt tare curioasă ce înseamnă frumusețea pentru femeile de pe continentul african și ce trucuri au când vine vorba despre aspectul fizic. Invitata mea de astăzi este Sophia, o tânără de 24 de ani cu origini în Jamaica și Nigeria. Ea lucrează în vânzări și ne-a “vândut” și nouă câteva secrete de frumusețe de la ea de acasă”. Haideți să o cunoaștem și noi pe Sophia King!

Ce truc de frumusețe ai învățat de la mama ta? 

„Mama m-a sfătuit să fiu atentă la ținută, la cum merg, la poziția mea dreaptă și să îmi controlez abdomenul”.

Care este cel mai sexy atu al femeilor din țara ta? 

„Eu am origini în Nigeria și Jamaica, iar acolo, femeile cu un posterior voluminos câștigă puncte la frumusețe”.

Cum e privit subiectul operațiilor estetice în țara ta? 

„Să apelezi la chirurgie ca să îți ajustezi frumusețea nu este o practică foarte populară în țara mea, pentru că majoritatea au ceea ce își doresc – forme rotunde, sâni și posterior. Eu nu mă încadrez în tiparul acela de frumusețe”, spune Sophia zâmbind.

Citiți continuarea pe corinacaragea.ro.

FULLSCREEN
Frumusețea în jurul lumii by Corina Caragea. A patra oprire – Nigeria
  • /


related posts