Gafa care a costat-o pe Kylie Jenner peste 1 milion de dolari


Kylie Jenner (22 de ani), cea mai influentă vedetă din lume pe Instagram, a comis zilele trecute o eroare involuntară în urma căreia s-a simţit nevoită să scoată din conturi o sumă cu şase zerouri.


Totul a pornit de la una dintre fotografiile sexy cu care Kylie şi-a obişnuit cei peste 150 de milioane de admiratori online. Îmbrăcată într-o costumaţie de felină şi cu o perucă galbenă pe cap, membra clanului Kardashian s-a pozat provocator pe un fotoliu, lăsând să se vadă în spate flăcările şemineului.

Ca mesaj de susţinere a imaginii, Kylie Jenner a găsit însă o formulă total neinspirată: ,,Finding your fire” (Găseşte-ţi focul). Ei bine, vedeta TV s-a trezit cu o sumedenie de comentarii critice, în contextul nefericit al incendiilor devastatoare cu care se confruntă Australia în această perioadă. ,,Dacă cineva are nevoie de foc, îl puteţi lua pe al nostru”, a fost doar una dintre replicile care au determinat-o pe Kylie Jenner să şteargă acel mesaj şi să pună altul în schimb (,,Night out”).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

night out..????

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Simţindu-se în continuare vinovată, Kylie a decis să facă şi o donaţie consistentă către organizaţiile care se ocupă cu reducerea şi repararea daunelor din Australia. Mai precis, conform unor surse apropiate vedetei, aceasta a donat peste 1 milion de dolari, Kylie Jenner insistând ca suma exactă să rămână confidenţială. „Acea postare a fost neintenţionată. Kylie vrea cu adevărat să ajute victimele incendiilor”, a precizat un priten al americancei pentru presa de peste Ocean.

FOTO Getty

related posts

Modifică setările cookies