Georgina, o „zeiță” în piscină! Iubita lui Ronaldo a încins apa la Dubai


În timp ce „zeul” Cristiano Ronaldo (34 de ani) a mai primit un premiu pentru activitatea sa de fotbalist, partenera de viață a portughezului a dat și ea lovitura, cu o filmare incendiară, care a strâns peste 8 milioane de vizionări pe Instagram.


Finalul lui 2019 i-a prins pe cei doi la Dubai, acolo unde Ronaldo a fost recompensat pentru a șasea oară în carieră cu titlul de cel mai valoros jucător al lumii, distincție oferită de arabii de la Globe Soccer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????‍♀️ @prettylittlething

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Înainte de festivitatea propriu-zisă, Cristiano Ronaldo a fost „eclipsat” de iubita sa, Georgina Rodriguez (25 de ani), care și-a etalat într-o manieră extrem de senzuală corpul de zeiță. 

De această dată, acțiunea s-a petrecut în piscina unui hotel din Dubai, modelul de origine iberică lăsându-se filmată în timp ce se bucura de apă îmbrăcată într-o cămășuță de culoare albă. 

Cireașa de pe tort a fost momentul în care Georgina s-a ridicat la marginea piscinei, exact atât cât trebuie pentru a-și expune în toată splendoarea posteriorul bine definit. Evident, imaginea a fost apreciată așa cum se cuvine în special de către „admiratorii” de gen masculin ai Goerginei, iubita lui Ronaldo strângând în numai două zile peste 8,5 milioane de like-uri.

Albul a fost culoarea preferată a cuplului Ronaldo – Georgina și la ceremonia Globe Soccer Award. Astfel, marele câștigător a optat pentru un costum imaculat, iar Georgina Rodriguez pentru o rochie sexy, cu un șliț îndrăzneț. Din peisaj n-a lipsit nici Cristiano Junior, fiul cel mare al lui Ronaldo, îmbrăcat tot în alb.

  • Georgina, o „zeiță” în piscină! Iubita lui Ronaldo a încins apa la Dubai
Modifică setările cookies