Giulia Nahmany, prima ieșire publică din ultimul an. Cât de mult a slăbit actrița


Actrița Giulia Nahmany a avut prima apariție publică din ultimul an la petrecerea aniversară a revistei Viva! 


Actrița principală din filmul româno-american ‘Love by Design’ afișează în prezent o siluetă de invidiat și etalează o vestimentație elegantă Loulou. Adina Necula, stilista artistei, a reușit prin această alegere să ne poarte înapoi în anii 1930, păstrând totodată nota modernă a timpurilor prezente.

GALERIA FOTO MAI JOS

Ținuta Giuliei Nahmany a fost accesorizată cu o pereche de cercei statement negre, care au pus în valoare machiajul impecabil realizat de echipa Beauty District.

Actrița și producătoarea de film lucrează în prezent la noi proiecte cinematografice. Cel mai recent este filmul Horațiu Mălăele, “Luca”, din distribuția căruia face parte. De câteva luni, lucrează la un nou proiect - un rol foarte provocator din punct de vedere artistic, cel al unei evreice din timpul Holocaustului.

Recent, Giulia Nahmany a avut ultima repetiție împreună cu actorul de origine germană Arndt Schwering-Sohnrey, care a jucat și în celebrul film “Inglorious Bastards”, alături de Brad Pitt și Diane Kruger. Filmările la noul proiect cinematografic al Giuliei vor începe luna viitoare, iar filmul urmează să fie lansat la inceputul anului viitor si va fi regizat de regizorul Adrian Sitaru.
 

  • Giulia Nahmany, prima ieșire publică din ultimul an. Cât de mult a slăbit actrița

related posts

Modifică setările cookies