Harvey Weinstein, acuzat din nou de viol. Cine e actrița care îl acuză de data asta


Actrița de origine germană Emma Loman îl acuză pe producătorul hollywoodian că ar fi violat-o în 2006.


Loman a spus că Weinstein și-a folosit statutul pentru a o atrage în camera lui de hotel, după care, spune ea, a violat-o. Actrița a mai precizat în plângerea oficială, depusă la un tribunal din California, că episodul s-a întâmplat la doi ani după ce l-a cunoscut pe producător. La acea vreme Loman spune că era o tânără actriță aspirantă și că Weinstein a invitat-o la Festivalul de Film de la Cannes pentru a discuta posibilitatea de a îi oferi un rol într-un dintre filmele sale. 

Actrița a precizat că inițial a refuzat invitația, dar Weinstein a insistat, ajungând s-o sune chiar și de 30 de ori pe zi. 

Când s-au întâlnit în Cannes, a mai scris actrița în plângerea formulată, Weinstein i-a spus că multe detalii legate de apariția într-un posibil film al său sunt confidențiale, prin urmare ar trebui discutate în „biroul” său, care în acel moment era camera lui de hotel. 

„După ce a ajuns în camera lui Weinstein, acesta a încetat să se mai poarte ca un profesionist. El s-a năpustit pe doamna Loman și a violat-o. După care a tratat incidentul ca pe un episod firesc, menționând chiar că episoade de acest gen fac parte din business. Ulterior, domnul Weinstein s-a purtat ca și cum discuția referitoare la posibilitatea de a apărea într-un film de-al său chiar a avut loc și i-a spus că, dacă poveștește incidentul, gărzile sale de corp nu o vor lăsă să părăsească hotelul.” 

Avocatul lui Weinstein, Benjamin Brafman, a refuzat să comenteze noile acuzații aduse producătorului, mai precizează Hollywood Reporter. 

related posts

Modifică setările cookies