Il tine mereu acoperit, dar are un abdomen de invidiat. Ce ascunde Andreea Esca sub hainele serioase de stirista


Nu te-ai fi gandit vreodata ca o vei vedea pe Andreea Esca intr-o astfel de fotografie. Si-a lasat admiratorii cu gura cascata.


Andreea Esca ne-a obisnuit cu o atitudine sobra, iar singurele momente in care aparea intr-o alta postura erau evenimentele mondene la care lua parte. De aproximativ un an de zile insa, Andreea a decis sa aiba o legatura mai stransa cu admiratorii ei, astfel incat si-a creat propria pagina de Facebook.

De atunci, ne-a permis sa descoperim o alta latura a ei si ne-a surprins prin cateva ipostaze complet diferite de tot ceea ce stiam pana acum despre ea.

Prezentatoarea stirilor de la ora 19 de la PRO TV a postat pe reteaua de socializare o fotografie exterm de personala, careia i-a atribuit mesajul “Nu ma plictisesc niciodata cu Alexia! Sper ca nici ea cu mine :)”.

Aflata in vacanta, Andreea apare alaturi de fiica sa Alexia in costum de baie, intr-o baie de spuma, zambetul lor larg de pe fata confirmand faptul ca distractia a atins cotele maxime.

Pozitia din care s-a lasat fotografiata Andreea ne permite sa-i remarcam abdomenul de invidiat, semn ca vedeta ofera o deosebita atentie intretinerii aspectului fizic. Miile de like-uri nu au intarziat sa apara, insotite desigur de zecile de comentarii magulitoare prin care fanii ei si-au exprimat admiratia si respectul fata de vedeta.

Esti de acord ca vedeta are un corp de invidiat? Tu esti adepta exercitiilor fizice? Mergi des la sala sau la saloanele de intretinere corporala?

related posts

Modifică setările cookies