În afaceri nu-i ca la fotbal. Soția lui Messi a dat faliment!


Dacă la fotbal lucrurile stau cât se poate de bine pentru Leo Messi, soția sa Antonella trece prin clipe dificile, fiind nevoită să renunțe la o afacere pornită în urmă cu mai puțin de doi ani.


În 2017, Antonella Rocuzzo (31 de ani) împreună cu Sofia Balbi (29 de ani), partenera de viață a unui alt fotbalist celebru de la FC Barcelona, Luis Suarez, și-au deschis un magazin de încălțăminte într-o locație de 400 de metri pătrați din centrul orașului catalan. A fost de fapt o franciză a producătorului argentinian Sarkany, un brand de succes în America de Sud, care a încercat astfel să se extindă în Europa.

Roccbal 109 a fost firma înființată de Antonella și Sofia, denumire inspirată din numele celor două bune prietene, dar și din numerele de pe tricouri, 10, respectiv 9, pe care le poartă Messi și Suarez la FC Barcelona.

Până aici toate bune și frumoase, doar că magazinul nu prea s-a lipit de clienți, iar pierderile acumulate în aproape doi ani de activitate s-au ridicat la peste 150.000 de euro. Ca urmare, soția lui Messi și cea a lui Suarez au decis să închidă „prăvălia” începând cu data de 30 martie și să declare falimentul.

Ricky Sarkany, proprietarul afacerii, a confirmat închiderea francizei din Barcelona, dar a ținut să precizeze că Antonella și Sofia nu au nici o vină pentru acest eșec. „În primele luni de funcționare, magazinul a avut de suferit din cauza atentatelor din Barcelona și a manifestațiilor pentru independența Cataluniei. A fost o perioadă în care multă lume nu voia să iasă pe stradă”, s-a plâns omul de afaceri argentinian.

related posts

Modifică setările cookies