În bikini, ca două picături de apă! Cum arată și cu ce se ocupă fiicele gemene ale lui Julio Iglesias


Printre cei 9 copii ai cunoscutului artist spaniol Julio Iglesias (76 de ani) se numără și gemenele Victoria și Cristina. Cele două adolescente seamănă izbitor și cochetează cu lumea modei.


„Eu și 50 la sută din mine” a fost mesajul Victoriei la trecerea dintre ani, postând pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie alături de sora sa Cristina. Asemănarea evidentă ne provoacă doar să ghicim care e una și care e cealaltă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my 50%

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

Cel mai probabil, fotografia a fost făcută în Republica Dominicană, acolo unde Julio Iglesias deține mai multe proprietăți de lux împreună cu cea de-a doua sa soție, Miranda Rijnsburger, mama gemenelor Victoria și Cristina. Născute la 1 mai 2001, acestea sunt singurele fete ale cuplului, Julio și Miranda mai având trei băieți. Anul trecut a fost unul cu totul special pentru Victoria și Cristina, care au împlinit vârsta majoratului și au început să ia viața pe cont propriu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

Astfel, profitând din plin de calitățile fizice, dar și de influența părinților, gemenele și-au făcut debutul în modelling, la două evenimente majore din New York și Paris, îmbrăcând ținute de lux semnate Oscar de la Renta sau Elie Saab.

FOTO https://www.gettyimages.com/

related posts

Modifică setările cookies