INNA s-a alăturat campaniei naționale "Femei Pe Bancnote". Cine este favorita artistei 


INNA, Antonia si Proconsul au postat pe conturile de socializare mesaje de sustinere a campaniei, intr-o actiune online de mare anvergura. "Femei Pe Bancnote" este un demers de magnitudine nationala, care are drept scop ilustrarea unei bancnote romanesti cu una dintre pesonalitatile feminine marcante ale istoriei nationale.


Pe site-ul www.FemeiPeBancnote.ro  este realizata o selectie de 100 de personalitati feminine istorice, care au realizat actiuni revolutionare, au obtinut recorduri mondiale sau distinctii remarcabile, din care romanii sunt invitati sa isi aleaga personalitatea preferata, care va fi imprimata pe o bancnota in Anul Centenarului. Pana in acest moment, s-au strans deja peste 10.000 de voturi. 

 

Favorita INNEI - laureata de trei ori a MTV Europe Music Awards si desemnata "cel mai bine vandut artist din Romania" - este Regina Maria, care, de altfel, este si cea mai votata personalitate de pe site. Si Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, isi doreste ca acest demers sa devina realitate, votandu-si personalitatile preferate pe site-ul Femei pe Bancnote si indemnandu-si fanii sa ii urmeze exemplul.
 

Janina Nectara a fondat o comunitate online, Femei pe Bancnote, care își propune să strângă cât mai multe semnături, pentru susținerea celui mai puternic mesaj al deceniului - acela că o femeie merită să ajungă pe o bancnotă!  

Castigator al Youtube Music Awards si cel mai iubit realizator de sketch-uri comice, Matei Dima, alias Bromania, sustine cauza Femei Pe Bancnote, asemenea primei formatii pop-rock din istoria Romaniei, care castiga marele trofeu “Cerbul de Aur” - Proconsul - o trupa formata eminamente din barbati.

Totodata, universitatile din Romania si-au aratat interesul pentru aceasta campanie. Prima institutie de invatamant superior, care a anuntat oficial sustinerea campaniei Femeie Pe Bancnote, este chiar cea mai mare universitate din tara (in privinta studentilor admisi fara taxa) - Universitatea Politehnica Bucuresti. 

Concomitent, persoanele publice, ambasadori si oameni de cultura continua sa se alature in numar tot mai mare, semnand petita si votandu-si preferatele pe www.FemeiPeBancnote.ro.

FULLSCREEN
Femei Pe Bancnote
  • /

related posts

Modifică setările cookies