Inspira-te din stilul deco al centrelor Google FOTO


Daca vrei ca home sa fie “sweet home”, o locuinta adaptata tuturor necesitatilor tale, trage cu ochiul la arhitectura si decoratiile interioare de la Google. Renumite pentru ingeniozitatea lor, centrele Google acopera toate nevoile angajatilor si ii ajuta sa munceasca prin distractie si relaxare.


1. Imparte-ti casa in functie de necesitati
Dormitorul trebuie sa fie un spatiu destinat exclusiv relaxarii. Asta inseamna ca nu au ce cauta televizorul, calculatorul sau alte lucruri care pot sa iti perturbe somnul. Plaseaza-le mai bine in living!

2. Amenajeaza-ti biroul sau spatiul personal de lucru
Cei de la Google au reusit sa amenajeze eficient “birourile” angajatilor, in care munca si distractia merg mana in mana. Ei au creat spatii intime, dar luminoase, in care zgomotul este redus la minimum, iar mediul de lucru este deosebit de relaxant.

3. Mizeaza pe confort si culoare!
Punctele forte ale locuintei tale trebuie sa fie confortul si culoarea: opteaza pentru o canapea confortabila sau chiar un hamac, intocmai ca cei de la Google, pentru a studia in voie sau pentru a te relaxa pur si simplu, si foloseste elemente decorative pline de culoare, care sa-ti stimuleze capacitatea de concentrare.

3. Foloseste perne colorate pentru decorare!
Culorile aprinse ii dau locuintei tale un aer nou, plin de viata si de optimism. Mai ales daca nu ti-ai redecorat locuinta de mult timp, pernele colorate sunt o investitie buna pentru ii schimba complet aspectul.

4. Creeaza spatii comune pline de viata!
Pentru ca toti membrii familiei tale sa fie in armonie, sa comunice si sa colaboreze eficient, urmeaza exemplul celor de la Google. Acestia au creat livinguri, spatii de joaca si de relaxare comune amenajate intr-un stil jucaus, plin de viata, care stimuleaza creativitatea si cooperarea!
 

related posts

Modifică setările cookies