Iubitul sau a numit-o "o bucata grasa de gunoi". Femeia arata acum incredibil, dupa ce a slabit 60 kg


Femeia din imagini a slabit 60 de kilograme, dupa ce iubitul sau i-a spus ca este "o bucata grasa de gunoi" si a decis sa se desparta de el. Alvina Rayne are acum un corp de invidiat si o viata de milioane.


Inainte de transformare, femeia era nevoita sa isi cumpere haine pentru barbati, pentru ca marimile sa i se potriveasca, dar in prezent totul este mult mai diferit.

Cu 60 de kilograme mai slaba, Alvina si-a refacut viata alaturi de noul sau partener. "Tin minte ca fostul meu imi spunea ca daca il parasesc nu o sa ma mai vrea nimeni, ca nu valorez nimic, ca sunt urata si ca nu voi slabi nici macar daca incerc", povestea aceasta, conform Daily Mail. "Dupa ce am slabit, m-am intalnit intamplator cu mama fostului meu iubit si ea i-a spus cat de tare -am schimbat. Asa ca el m-a sunat si a incercat sa ma castige inapoi, dar in niciun caz nu s-ar fi intamplat asta, sunt mai fericita ca niciodata si nu vreau sa mai am contact cu el", a complet Alvina.

In prezent, femeia ii ajuta si pe alti oameni sa piarda din greutate, oferind sfaturi si spunandu-si povestea in mediul online.

FULLSCREEN
Iubitul sau a numit-o "o bucata grasa de gunoi". Femeia arata acum incredibil, dupa ce a slabit 60 kg
  • /

related posts