Iulia Albu și-a prezentat noul cocoș la un eveniment de gală. Pasărea a primit un nume pompos


Ca un bebeluș în brațele mamei sale, noul cocoș de rasă al Iuliei Albu și-a făcut intrarea la primul lui eveniment monden. Pasărea n-a rezistat prea mult la petrecere și a cerut să fie dusă la culcare.


Noul animal de companie al Iulie Albu este un cocoș din rasa Sebright Shamo, al cărui nume nu-l poți pronunța corect din prima. Criticul de modă a avut grijă să-i găsească un nume care are cel puțin rezonanța unui duce. „Este cocoșul meu de companie, cel mai nou dintre ei, fiindcă am trei. Îl cheamă Jean-Luc Charmoix le Doux al II-lea. Cel mai cunoscut dintre ei a apărut deja într-o reclamă pe toate posturile TV. Am mai avut unul din aceeași rasă, dar alte culori. Însă, preferata mea este găina, care are un nume mai simplu – Josephine”, ne-a spus Iulia Albu, joi seară, în cadrul unui eveniment organizat de reprezentanții unei parfumerii celebre.

Pe micuțul Jean-Luc l-a cumpărat acum câteva zile de la un crescător din România. Aflat la primul lui eveniment cu public, Jean-Luc nu a rezistat prea mult la petrecere și a adormit în brațele stăpânei lui, care l-a culcat în mașină.

Iulia Albu a mai avut o găinușă, prima înaripată de companie, pe nume Lou Lou. Din nefericire pentru ea, Chateau Lou Lou de la Fraise s-a prăpădit în 2015, iar fashion editorul spunea atunci că pasărea a murit din cauze naturale.

Marea dezamăgire a Iuliei este că nu poate să-și ia jucăușele animale de companie cu ea în vacanță, din cauza regulilor prea stricte ale companiilor aeriene, care interzic prezența înaripatelor la bord. Așa că, păsările pleacă și ele în vacanță la Periș, unde Iulia deține o casă. Iulia Albu are și un câine acasă, însă dragostea pentru găini și cocoși o are din copilărie, de la Horezu.

FOTO: Iulia Albu Instagram

Pe cine nu critică

Iulia Albu și-a câștigat renumele de cel mai franc și obiectiv critic de modă din România. Totodată, fashion editorul nu iartă pe nimeni dacă sesizează alegeri neinspirate în materie de ținute vestimentare și accesorii. Ultima victimă a Iulie Albu a fost Roxana Ciuhulescu, care s-a măritat de curând pentru a doua oară.

„Întotdeauna am admirat perseverența și naivitatea femeilor care, la a doua, a cincea, a douăzecea căsătorie, se duc în fața preotului tot în rochie albă. Când prima oară ai dat-o în bară așa de grav și ai ocazia să-ți revii la a doua căsătorie…. să alegi acea voaletă sinistră… mi se pare trist! Nici rochia nu este vreo minune a lumii, dar totuși ar fi putut face parte dintr-o apariție măcar decentă. Sincer, chiar nu înțeleg acea plasă de învelit florile, ieftină, sulemenită în cele 3 pene isterice care se ițesc din vârful capului stimabilei. Aaaa…. Nu sunt pene! Este doar niște tul ieftin! Mă rog, știți că eu sunt cu găinile”, a scris Iulia Albu pe blogul ei

FOTO: Roxana Ciuhulescu Facebook

Cu toate acestea, sunt și persoane pe care nu le atacă și la care admiră câte ceva. Cin’ să fie, cin’ să fie?

„Găsesc și lucruri bune, mai rar, dar găsesc. Mi se pare că e o întreagă generație de tineri ignorați complet, cea a tinerilor actori. Există practic un singur moment când ei pot fi văzuți, și acela este un festival de film care nu e neapărat la nivelul la care ne-am fi așteptat într-o capitală europeană, totuși. Încerc, pe cât pot, să fac dreptate celor care își respectă profesia, cum este și normal”, ne-a mărturisit Iulia Albu.

FULLSCREEN
Iulia Albu și-a prezentat noul cocoș la un eveniment de gală. Pasărea a primit un nume pompos
  • /

related posts

Modifică setările cookies