Iuliana Puschila: "Dupa Vocea Romaniei, ma cunoaste toata lumea din liceu! Colegii m-au primit cu flori si imbratisari"


Iuliana Puschia, reprezentanta echipei Brenciu in finala de la Vocea Romaniei, a impresionat pe toata lumea cu calitatile sale vocale la numai 16 ani. Dupa terminarea concursului, Iuliana s-a intors la Constanta si s-a pus pe recuperat materia pierduta la scoala. Tanara ne-a povestit cum s-a schimbat viata ei dupa ce a participat la Vocea Romaniei.


Cum s-a schimbat viata ta dupa Vocea Romaniei? Te recunoaste lumea pe strada?

Dupa Vocea Romaniei , tot ceea ce s-a schimbat a fost in bine, din toate punctele de vedere. Ma recunoaste lumea pe strada, dar mai mult in mall-uri, cafenele sau autobuze, fiindca graba zilnica nu le permite sa observe prea multe lucruri in timp ce se indreapta spre scoala sau serviciu....Am dat autografe in perioada in care am fost la Vocea Romaniei, in pauze, in rest de cand am revenit au fost prea putine.

Fii tot timpul in CTRL si da LIKE la pagina noastra de Facebook! Suntem peste 60.000 in club. Intra si tu

Cum reusesti sa impaci scoala cu cariera muzicala? 

Consider ca impac destul de bine scoala cu muzica, deoarece reusesc sa-mi fac timp pentru amandoua. Trebuie sa recunosc  ca nu mi-e deloc usor, avand in vedere cata materie am de recuperat! Insa scoala este necesara si mereu a ocupat si va ocupa in continuare un loc fruntas in viata mea. 

Cum te-au primit colegii cand te-ai intors?

Colegii m-au primit foarte frumos, mi-au luat flori, m-au pupat, m-au imbratisat. Au fost foarte incantati si sunt tare mandri de mine. La fel si profesorii. Am primit foarte multe laude de la toata lumea, iar la liceu toata lumea ma felicita si imi zambeste fie pe scari, fie pe holurile liceului, fie in fata tonomatului de cafea.  Cred ca acum sunt mai populara, caci majoritatea colegilor par sa ma cunoasca oarecum. E foarte frumos, nu pot sa ma plang!

Ce planuri ai pentru 2012?

In 2012 am planuri mari, imi doresc sa lansez macar cateva hit-uri:D , poate si un videoclip.  Imi doresc sa fiu la radio si la TV si sa am concerte prin toata tara. Este un vis care se poate realiza cu foarte multa munca  si de ce nu, cu putin noroc. Doamne ajuta!

Cu cine mai tii legatura de la Vocea Romaniei?

Nu mi-am uitat prietenii de la Voce, dar in ultimul timp toata lumea pare super ocupata. Eu cu scoala, cu recuperari, ei cu concerte sau cu scoala, in cazul lui Cristian Sanda cu care am vorbit foarte de curand.  Pastram legatura si ne e dor . Sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu drumurile ni se vor intersecta si ne vom revedea(poate chiar destul de des). Am mai vorbit si cu Catalin Dobre, cu Anthony Icuagu, cu Daniel Dragomir, cu Irina Tanase, toti au planuri mari de viitor si muncesc din greu.

Cum ti se par primele piese ale lui Liviu Teodorescu si Stefan Stan?

Primele piese ale lui Stefan si Liviu sunt foarte frumoase si s-au miscat foarte repede cu lansarea. Imi plac ambele si sunt tare mandra de ei! Sper sa aiba succes, sa fie difuzate si promovate caci merita:) Le doresc mult noroc si sunt convinsa ca vor face o treaba foarte buna in continuare!

  • Iuliana Puschila: Dupa Vocea Romaniei, ma cunoaste toata lumea din liceu! Colegii m-au primit cu flori si imbratisari

related posts

Modifică setările cookies