Izolarea e raiul elefanților. Scene romantice la o grădină zoologică din UK


„ZSL Whipsnade” din Bedfordshire e cea mai mare grădină zoologică din Marea Britanie, iar lipsa vizitatorilor cauzată de pandemia cu coronavirus își pune amprenta în mod pozitiv pe starea de spirit a animalelor.


Se știe că absența oamenilor din spațiile publice a repus în drepturi natura, lucru care se poate vedea din imaginile postate de administratorii respectivului parc de distracție.

Mai exact, aceștia și-au concentrat atenția pe mini-turma de elefanți și n-au avut ce regreta. În loc să distreze clienții, simpaticele animale își văd de treabă ca și cum s-ar afla în habitatele obișnuite, nu în captivitate.

Ming Jung has been introduced to the females in our herd, and it looks like the mammoth matchmaking has been a success!...

Posted by ZSL Whipsnade Zoo on Tuesday, 7 April 2020

Se poate vedea astfel cum unul dintre masculi încearcă să se facă remarcat în rândul femelelor. E vorba despre un elefant de origine asiatică abia transferat în respectiva grădină zoologică de la una similară din Belgia, pe numele său Ming Jun. 

„A fost evident lovit!”, au menționat îngrijitorii, remarcând succesul pe care l-a avut uriașul mamifer și scenele cu tentă erotică produse de acesta. Cum perioada de gestație la elefanți durează în jur de 22 de luni, mai avem de așteptat aproape doi ani să vedem dacă Ming Jun va avea ceva „moștenitori”. „Suntem absolut încântați că întâlnirea dintre Ming Jun și fetele noastre a fost atât de pozitivă”, a specificat unul dintre managerii grădinii zoologice.

FOTO 

related posts

Modifică setările cookies