Jonathan Rhys Meyers a luat foc după ce soția l-a rugat să nu mai fumeze în avion. Reacția lui i-a lăsat pe pasageri fără cuvinte


Tabloidul britanic The Sun scrie că actorul, care era la bordul unui avion comercial alături de soția sa și de fiul său în vârstă de un an, pe ruta Miami - Los Angeles, a fost protagonistul unui incident.


Potrivit mărturiilor pasagerilor, citați de tabloidul brianic, soția lui Meyers, actrița britanică Mara Lane, l-a rugat să își lase deoparte țigara electronică pe timpul zborului, moment în care actorul i-a răspuns: “F** you, shut the f**k up, I'm divorcing you when I get back, you're annoying leave me the f**k alone.”

Martorii spun că femeia a rămas calmă și i-a întins o sticlă de apă, moment în care staroul a recidivat. „Just f**king stay away from me!”, i-a mai spus el. 

Aceiași pasageri citați de The Sun au mai spus că Meyers se purta ciudat chiar înainte de se îmbarca. Unul dintre ei a spus că actorul nici măcar nu conștientiza că are pantalonii aproape căzuți. 

Un alt pasager a povestit că Meyers a avut o altercație și cu unul dintre membrii echipajului avionului, chiar înainte de a se îmbarca, pentru că a încercat să sară rândul și să înaintea pasagerilor cu dizabilități. ,,Stewardesa i-a spus că persoanele cu dizabilități au prioritate și el i-a răspuns: Sunt celebru și am bilete la clasa întâi, cum îndrăznești?!”, a mărturisit un martor. 

Apoi, pe timpul zborului, mai spun pasagerii citați de The Sun, el a început să comande ,,băutură după băutură” și a mers la toaletă de peste 15 ori, unde a început să lovească pereții și să vorbească singur.

Martorii mai spun că Meyers a mai avut o altercație cu soția sa și înainte de îmbarcare, când aceasta încerca să îl hrănească pe fiul lor. 

Soția sa și-a cerut scuze pentru comportamentul lui Meyers prin intermediul unei postări pe Instagram.

 

8 months of sobriety and an unfortunate day of airline travel. We were in South America specifically working holistically through anger issues that result in these kinds of episodes. When in it... he is not in a frame of mind where he can really even comprehend the repercussions and necessary response to his own actions. J IS extremely sorry for any inconveniences caused to anyone traveling yesterday. There was no argument, just me asking him to not use his e cig per stewardess’ request to me and him not being himself, speaking very very unkindly. It was out of his character. It was unbeknownst to me anything that happened on flight, as I was with my son with a privacy wall up. We are home safe and he is feeling deeply sorry for any remote disrespect afforded to me, attendants, onlookers or officers. Thank you for your compassion on this ongoing battle with addiction we are in

A post shared by Mara Lane ????????????✨❤️????????????✌????️ (@maralanerhysmeyers) on

Meyers a fost succesiv luat în custodie de poliție, însă a fost eliberat la scurt timp.

Actorul nu e la primul incident de acest fel. De-a lungul anilor a fost reținut de foarte multe ori de poliție pentru diverse incidente violente, de obicei centrate pe incapacitatea lui de a-și ține sub control furia. De asemenea, el a fost internat de la fel de multe ori la dezintoxicare pentru abuz de alcool și diverse alte substanțe interzise de legea americană. related posts