Ieri a fost ziua Laurei Cosoi! Transmite-i un mesaj!


Pentru Laura Cosoi petrecerea nu s-a incheiat in Noaptea de Revelion, ci a continuat si pe 1 ianuarie. Pentru ca actrita implineste azi 29 de ani, prietenii i-au facut o surpriza si au sarbatorit-o cum se cuvine chiar la 12 noaptea. 


“Pentru ca pe 2 ianuarie eu si iubitul meu vom pleca intr-o super vacanta in Thailanda, am vrut totusi ca de ziua mea sa am prietenii alaturi”, a povestit Laura. Vedeta nu a stat pe ganduri si a organizat chiar la ea acasa o mini-petrecere.

“Desi apartamentul meu nu este foarte mare am reusit sa primesc in el o gramada de suflete, cei mai dragi prieteni din lume, care m-au facut sa ma simt ca o printesa. Am sarbatorit ultimul an cu prefixul “2” si pot spune ca sunt foarte pregatita pentru “nivelul urmator” :)", a mai povestit vedeta ProTV.

Pe 2 ianuarie, Laura si iubitul ei, Smiley, vor pleca intr-o vacanta exotica de 2 saptamani in Thailanda. “E o vacanta pe care mi-am dorit-o foarte tare si pe care am planuit-o din timp. De cand am decis ca vom pleca m-am tot documentat si am o lista completa cu tot ce trebuie bifat acolo”, a mai adaugat vedeta ProTV. 

related posts

Modifică setările cookies