La schi, Vj Oana a fost la un pas de accidentare


Am promis ca va voi povesti si care au fost cele mai amuzante intamplari sau cele mai periculoase faze din vacanta dupa care inca suspin. Asa ca am atasat la intreaga nebunie si o serie de fotografii! 


Au fost cele mai bune si nebune saptamani din viata mea, o adevarata trecere de la agonie la extaz si viceversa avand in vedere ca din punct de vedere meteorologic am indurat cu stoicism temperaturi cu care nu ma mai intalnisem, -22 de grade la 3.250 de metri altitudine, si o ceata care ne punea in pericol la orice pas: daca ratam un fanion riscam sa ajungem in prapastie.

Intr-una dintre zile, fenomenul a fost atat de puternic incat ne-a luat de 3 ori mai mult ca pana atunci sa coboram pe versant. A trebuit sa ma tin dupa Bogdan, sa merg pe urmele iubitul meu ca sa nu patesc ceva pentru ca o experienta de genul acesta se poate transforma intr-un accident major. Chiar si-asa ne-am ratacit de cateva ori si-abia am reusit sa ajungem intregi in micul orasel Hintertux. Dar am avut parte si de zile insorite, absolut superbe.

Dar am avut parte si de distractie maxima! Iubitul meu a avut grija sa ajungem si in club, de Revelion, si in mai toate apre ski-urile din zona. Dar cu siguranta cel mai amuzant moment a fost “Tobogan Party-ul” care presupunea urcatul pana la cota 2.100 si coborarea inapoi in statiune cu sania. Nu vreti sa stiti de cate ori ne-am dat peste cap sau cate vanatai am adunat tinand cont ca totul se intampla tarziu in noapte!

Bogdan este dublu campion national si, recunosc, chiar si dupa 16 ani de ski si snowboard, nu mi-a fost usor sa tin pasul cu el nici cand venea vorba de sarituri! Ne-am luat la intrecere intr-o zi si ma pot lauda cu cel mai inalt salt al meu de pana acum- 4 metri si-un pic!

Veselie, sport, o atmosfera absolut superba si un decor de vis, multa relaxare si zambete plus cateva patanii in stilul meu caracteristic (m-am ars cu placa de intins parul fix inainte de a intra in 2011) au facut deliciul vacantei pe care nu cred ca o voi uita prea usor!

Maine, va voi prezenta top 5-ul celor mai cool locatii de vacanta, asa ca…fiti perfecte!
 

related posts

Modifică setările cookies