Lady Gaga, dezvăluiri despre începuturile sale în muzică. De ce au obligat-o producătorii să își facă operații estetice 


Cântăreața americană a povestit într-un interviu cum a fost obligată de reprezentanții casei de discuri cu care lucra în urmă cu zece ani, la începutul carierei, să își facă operații estetice.


Gaga a abordat în interviu un subiect foarte în vogă printre artiști: operațiile estetice.

Artista a mărturisit că primul ,,sfat prietenesc” pe care l-a primit din partea reprezentaților casei de discuri a fost să-și modifice nasul. 

În interviul acordat postului TV american Sky News, Gaga a spus: ,,Mi-au spus că nu o să reușesc dacă nu îmi fac operații estetice. Și mai ales cu nasul acesta... Am ales să ignor cerințele lor. Voiam ca lumea să mă placă pentru ceea ce sunt, nu pentru ceva ce nu sunt. Cred că am ales bine. Am crezut foarte mult în mine însămi când băteam la uși, la începuturile carierei mele. Trebuie să ai mereu curajul să spui NU. Și să fii ceea ce ești, nu ceea ce vor alții să fii.”, a spus Gaga. 

Declarația a fost făcută la premiera filmului în care Gaga joacă alături de actorul american Bradley Cooper. 

Gaga a relatat, cu acestă ocazie, și câteva detalii despre intedicțiile pe care Bradey Cooper i le-a impus în timpul filmărilor pentru remake-ul ,,A Star Is Born”. Ea a povestit cum Cooper, care e și regizorul filmului, i-a interzis să apară machiată pe platou pe tot timpul filmărilor. 

,,Am încercat să îl păcălesc și să mă machiez, totuși, pe furiș, dar nu am reușit să îi înșel vigilența. În final am înțeles, totuși, ideea. El voia ca personajul meu, Ally, să aibă parte de o strălucire naturală.”, a declarat Gaga pentru contactmusic.com.

Remake-ul a avut premiera oficială în cinematografe în 5 octombrie, iar Gaga e de nerecunoscut.

Filmul reprezintă debutul regizorul al lui Cooper, iar fragmente din acestă peliculă au fost turnate chiar în timpul concertului pe care Gaga l-a susținut la Coachella, în 2017.

Bradley Cooper i-a oferit inițial rolul lui Beyonce, însă ea a declinat oferta. 

Filmul original a apărut în 1937 și spune povestea unei artiste care se află în plină ascensiune și care se căsătorește cu un bărbat a cărui carieră e în declin. De-a lungul timpului, actițe celebre – precum Judy Garland sau Barbra Streisand – au interpretat rolulurile principale din remake-urile apărute în 1954 și 1976.

related posts

Modifică setările cookies