Madalina Draghici: Am avut o colega care a tinut cura cu mere verzi 3 luni si i-a explodat stomacul!


Madalina Draghici fost timp de o ora in studioul Perfecte.ro, unde a vorbit deschis cu cititoarele perfecte.ro despre viata ei. Actrita din "Iubire si onoare" a dezvaluit un moment tragic din cariera ei - cum o colega de origine braziliana a murit din cauza anorexiei. I-a explodat stomacul!


"Persoanele care sunt nemultumite de cum arata, il manie pe Dumnezeu. Nu mi se pare normal, pentru ca trebuie sa ne bucuram cu ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Eu am vazut si astfel de fete anorexice. Ele nu mai au o fita ca vor sa slabeasca, ci au o boala. Esti inconstient daca te infometezi. Eu cunosteam un model brazilian, absolut superba, care era cat mine de slaba. Se vedea imensa, grasa, si a tinut un regim cu mere verzi timp de trei luni. Au fermentat si i-a explodat stomacul. Orice le-ai spune anorexicelor, ele se vad imense", a spus Madalina Draghici la videochatul Perfecte.ro.

"Si eu am simtit o presiune legata de corpul meu. Avem vreo 17 ani. Intr-o luna m-am ingrasat 15 kg! Eram la Milano, lucram ca model, nu imi mai venea niciuna dintre haine", a mai spus Madalina la videochatul Perfecte.ro.
 
related posts