Mama lui Kate Middleton, în centrul unei noi controverse. Prietenii Prințesei Diana: "Nu am văzut nimic mai bolnav decât asta"


Mama Ducesei de Cambridge vinde o serie de costume care i-au revoltat pe fanii Prințesei Diana. 


Potrivit publicației britanice Daily Mail, Carole Middleton, mama Ducesei Catherine, are o afacere de succes în Marea Britanie.

Middleton vinde haine și accesorii pentru petreceri, iar piesa de rezistență pentru Halloween e un costum care poartă numele ,,Prințesa Zombie”. Site-ul afacerii familiei Middleton promovează acest costum printr-o imagine în care apare o fetiță blondă, îmbracată într-o rochie de prințesă roz, care e acoperită cu pete de sânge. 

O prietenă a regretatei Prințese Diana a declarat pentru The Mirror că toți prietenii Dianei sunt revoltați pentru că mama lui Kate vinde respectivul costum cu o imagine care aduce aminte de Prințesă și de accidentul în care aceasta și-a pierdut viața. ,,Nu am văzut nimic mai bolnav decât asta. Sper ca oamenii să boicoteze acest site!”, a declarat prietena Prințesei Diana, citată de The Mirror.

Și editorul revistei Majesty a criticat faptul că Middleton pare să facă referire la imaginea Dianei. Ingrid Seward a spus - pentru aceeași publicație - că toată strategia de marketing ,,e de prost-gust”.

Carole Middelton a pus bazele acestui business în 1981, atunci când a trebuit să renunțe la jobul ei de însoțitor de zbor pentru că era însărcinată cu Kate. 

În acest moment costumul respectiv nu mai apare pe site-ul businessului familiei Middleton.

related posts