Mame singure cu cariere de succes - GALERIE FOTO


Succesul in cariera nu aduce cu sine si succesul in relatiile de cuplu. Exista actrite si cantarete cunoscute, adorate de fani, care au parte, la fel ca orice femeie normala, de neintelegeri sau probleme in familie si raman, uneori, sa-si creasca singure copii. Fie ca sunt vaduve, divortate sau au ales de la bun inceput sa ii creasca singure, ele raman modele demne de urmat pentru fanele lor.


Michele Williams, de exemplu, isi creste singura fetita, pe micuta Matilda, dupa ce tatal acesteia, regretatul actor Heath Ledger, s-a sinucis la varsta de 28 de ani.

Halle Berry a ramas mama singura dupa ce a decis sa se desparta de tatal Nahlei Ariela, modelul Gabriel Aubry. Acum ea formeaza un cuplu cu actorul Olivier Martinez, dar nu se stie daca vor ramane impreuna si vor forma la un moment dat o familie.

Cand a decis sa divorteze de regizorul Guy Ritchie, Madonna a ramas sa-i creasca singura pe Lourdes Maria, Rocco, David si Mercy. Artista a mai avut diversi parteneri, dar niciunul alaturi de care sa-si intemeieze o familie noua. Copiii ei biologici au pastrat relatii bune cu tatii lor naturali.

Citeste mai multe pe www.acasatv.ro!

related posts

Modifică setările cookies