Marcia Cross, noi dezvăluiri despre diagnosticul de cancer. Ce spune simpatica actriță 


Marcia Cross a revenit cu o precizare pe Instgram, după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer. 

Tag-uri: #Marcia Cross

,,După ce am publicat aici o fotografie sub care am pus hashtag-urile #cancer și #hariloss, m-am simțit liberă. […] Nu mă așteptam  ca lumea să răspundă cu atât de multă dragoste și bunătate. […] Și, în caz că vă întrebați, era vorba de cancer anal. […] Vă mulțumesc din nou!”, a scris Marcia pe Instragram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Xo M.❤️❌⭕️????????

A post shared by reallymarcia (@reallymarcia) on


Cross, cunoscută mai ales pentru rolul simpaticei Bree Van De Kamp din serialul „Neveste Disperate”, a dezvăluit zilele trecute că a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 8 ani și că s-a vindecat. 

Actrița a publicat pe Instagram o fotografie în care apare fără păr și a scris că e foarte fericită pentru că e încă în viață. Ulterior, ea i-a îndemnat pe cei care suferă de aceeași boală să îi scrie.

Cross, în vârstă de 56 de ani, a declarat în presă că a urmat timp de opt luni un tratament secret și că, potrivit medicilor, a învins boala. 

În urma anunțului, actrița a primit numeroase mesaje de susținere de la colegii de breaslă. Cu toate acestea, colegii ei din serialul „Neveste disperate” nu i-au transmis niciun fel de mesaj, notează publicația Metro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday is like party - sometimes it’s hot, sometimes it’s not

A post shared by Desperate Housewives (@desperatehousewivespics) on

Cross s-a vindecat de cancer în 2010, anul în care a fost diagnosticat cu cancer și brokerul Tom Mahoney, al doilea ei soț, cu care are doi copii, gemenii Eden și Savannah, pe care i-a născut cu puțin înainte să împlinească 45 de ani. 

Înainte de Mahoney, Cross a fost căsătorită și cu actorul Richard Jordan, care a murit din cauza unei tumori pe creier, în 1993. 

Recent, și actrița și cântăreața Olivia Newton-John a dezvăluit că a fost diagnosticată pentru a treia oară cu cancer.

related posts