Maria Dragomiroiu a murit. Știrea falsă care a cutremurat-o pe solistă: Cine a scris așa ceva e bolnav cu capul


Interpreta de muzică populară Maria Dragomiroiu nu are timp să citească tot ce se scrie despre ea. Însă, când cineva îi atrage atenția că e subiect de presă, solista își pune mâinile în cap. Iată cele mai cumplite știri false despre Maria Dragomiroiu!


Maria Dragomiroiu a aflat anul acesta, de la bunul ei prieten Nicu Paleru, că interpreta ar fi murit. O știre lansată în mediul online pe o rețea de socializare a creat isterie în rândul celor care o cunosc, care s-au înghesuit să o sune ca să verifice dacă e adevărat. „Te doare când nu este adevărat și cam 99% sunt neadevărate”, spune cântăreața de muzică poulară. Interpreta a povestit la Vorbește lumea cum s-au precipitat lucrurile din cauza acelei știri complet false. 

„Nu numai mie mi s-a îmtâmplat. A fost o perioadă când cineva care, probabil, nu stă prea bine cu capul... Am primit telefoane, Bebe, cu sufletul la gură, fratele, sora și toți cei dragi. Clar, că omul care a scris așa ceva este bolnav cu capul. Cum să scrii așa ceva? ”

Maria Dragomiroiu bătută cu pumnii și târâtă în stradă

Este titlul altei știri, care lasă să se înțeleagă că evenimentele descrise s-au întâmplat recent. În realitate, Maria Dragomiroiu a explicat pe larg, într-o carte autobiografică, ce calvar a trăit alături de primul ei soț, Ion.

„Din aceasă carte, pe care eu am lansat-o în 2015, odată cu spectacolul meu de la Sala Palatului, ce să ia ei? Nu se iau lucrurile bune, se ia tot ce este mai rău. Da, a fost un eveniment, dar de ce să iei din context? Spune că a fost odată ca niciodată, ca să înțeleagă omul, nu aduci în realitate, ca și când s-ar fi întâmplat ieri!”, a comenat interpreta.

Maria Dragomiroiu, accident în America înainte de concert

„Eu? De asta nu știu. Ce accident? Acum aflu și eu, deci nu știu nimic”

Maria Dragomiroiu, revoltată pentru că ANAF va impozita nunțile

„Nu-i adevărat! Vedeți cum se scoate iarăși din context? Mi s-a cerut o părere într-un ziar și i-am rugat: Nu mai scrieți denaturat! Mi s-a cerut părerea cu impozitarea nunților și am răspuns că nu de aici, din aceste impozite care se iau de la artiști va ajunge bugetul României să fie și el mai sus cumva. Nu de aici. Este de râsul curcilor. E păcat, pentru că banii pe care noi îi primim sunt impozitați deja. Sau să impoziteze ceea ce-ți dă omul, un ciubuc, asta e iarăși o prostie. Dar am înțeles că domnul minstru al finanțelor nu a fost de acord cu treaba asta pentru că este o copilărie.”

Operația estetică secretă pe care vrea să și-o facă Maria Dragomiroiu

„Nu, deci, iarăși. Am fost de curând la o prietenă care are o clinică de dermatologie, de înfrumusețare și am făcut câteva poze acolo. Și de aici uite unde s-a ajuns! Ne punem și noi o mască frumoasă, iar prietena mea Ancuța o să facă ceva revoluționar în România și vrea să se ocupe și de fața mea (...) Și foarte multe tinere fac lucrul ăsta, deși îl fac în exces și nu le stă bine. Dar lucruri mărunte care trebuie aranjate și ajustate, eu sunt de acord. Am și eu o vârstă și vreau să rămân așa cum mă știe lumea, că îmi pasă de imaginea mea”, a spus Maria Dragomiroiu.

FULLSCREEN
Maria Dragomiroiu a murit. Știrea falsă care a cutremurat-o pe solistă: „Cine a scris așa ceva e bolnav cu capul”
  • /


related posts