Mel B, fostă membră a trupei britanice Spice Girls, se va interna într-o clinică pentru dependență de alcool și sex


Mel B, fostă componentă a trupei britanice Spice Girls, a anunțat că vrea să se interneze într-o clinică de dezalcoolizare după ce a fost diagnosticată cu stres post-traumatic.

Tag-uri: #Mel B

Mel B, pe numele ei real Melanie Brown, în vârstă de 43 de ani, a spus că decizia vine după șase luni foarte dificile, în care s-a confruntat cu episoade foarte traumatice din trecutul ei. 

Fost componentă Spice Girls a spus că în ultimele șase luni a lucrat intens la un volum biografic care urmează să apară anul viitor. 

„A fost foarte greu să îmi retrăiesc copilăria și adolescența. În paginile biografiei mele o să vedeți că am fost foarte sinceră în legătură cu problema pe care o am cu alcoolul. Alcoolul e, de obicei, un mod de te îți amorți simțurile. Un mod de a masca problemele pe care le ai. Asta am făcut și eu timp de foarte mulți ani. Voiam să uit unele episoade și emoții traumatice. Vreau să devin o persoană mai bună pentru copiii mei, pentru familia mea și pentru toți oamenii care m-au susținut până acum.”, a spus Mel. 

Vedeta a mai spus că în acest moment se concentrează pe recuperare și că a discutat deja cu o clinică din Marea Britanie. Ea se va interna nu numai pentru a-și vindeca problema cu alcoolul, ci și dependența de sex.

„Sunt atât de mândră de fiica mea. A avut curaj să își înfrunte demonii. Știu prin tot ce a trecut, știut cât de mult a suferit. Și știu cât suferă și acum.”, a declarat și Andrea Brown, mama cântăreței. Ea a publicat o versiune a acestui mesaj de încurajare și pe contul ei de Twitter.

Cântăreața britanică a mai spus că a fost diagnosticată cu stres post traumatic şi a publicat pe Twitter un link către un site guvernamental american în care este explicată această afecţiune. 

Melanie Brown e cunoscută mai ales ca membră a grupului Spice Girls, dar a avut și o carieră de succes în afara grupului pop. Ea e, în prezent, co-prezentatoarea emisiunii "America’s Got Talent" şi a apărut pe Broadway în producţia "Chicago".

related posts

Modifică setările cookies