Melania Trump, primul interviu despre infidelitatea lui Donald Trump


Melania Trump a vorbit deschis, într-un interviu acordat ABC News, despre subiecte pe care până acum nu le-a mai abordat niciodată.


De fapt, Melania Trump a vorbit de foarte puţine ori cu presa şi mai toate apariţiile ei au fost în preajma preşedintelui Americii. Ultimul interviu pentru o televiziune l-a dat acum mai bine e un an de zile. A declarat atunci că e fericită că s-a mutat la Casa Albă, dar toţi jurnaliştii au speculat că a spus asta pentru că Donald Trump era în preajmă.

La interviul ABC News, care va aparea vineri, preşedintele Americii nu e însă prezent, aşa că toata lumea se aşteaptă la o abordare mult mai sinceră. Mai ales că prima doamnă a Americii nu a pus nicio condiţie în prealabil când a acceptat materialul.

Printre subiectele controversate abordate, care sigur vor ţine prima pagină a ziarelor, se numără:

*starea căsniciei soţilor Trump şi infidelitatea lui Donald Trump;

*mişcarea #MeToo

*momentul controversat în care prima doamnă, aflată într-o vizită la o unitate care adăpostea copii despărţiţi de părinţi la graniţă (în urma unui decret dat de departamentul de justiţie Trump), a purtat o jachetă pe care scria “Mie nu îmi pasă! Ţie?”

Melania Trump e a doua primă doamnă SUA care s-a născut în afara ţării, a devenit rezidentă permanentă a Statelor Unite în 2001, iar după cinci ani a reușit să-și obțină cetățenia după ce sa căsătorit cu președintele Trump.

related posts

Modifică setările cookies