Monica, ex Candy, a patit ca J Lo: a fost parasita chiar inainte de nunta...cu tot cu copil!


Monica, fosta componenta a trupei Candy, trece prin momente grele. Ca si Jennifer Lopez, care a fost parasita doar cu cateva zile inainte de casatorie de Ben Affleck, Monica a fost parasita de tatal copilului ei.


Monica mai avea putin pana cand urma sa imbrace rochia de mireasa. Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, tanara s-a trezit mamica singura chiar inainte de marele eveniment. Cel care trebuia sa ii fie sot a plecat in Germania cu afaceri. Fosta cantareata nu a mai tinut legatura cu el, considerand ca e mai bine sa isi creasca singura copilul.

"Cu tatal lui Matei, copilul meu,  nu am mai tinut legatura, el este plecat in Germania la munca. A fost mai bine sa ne despartim acum decat mai tarziu, pentru binele copilului. Tatal lui Matei nu ma ajuta cu nimic. Il cresc singura, dar ma ajuta si parintii si prietenii mei. A fost greu la inceput, dar m-am invatat. Iubirea pe care o am de oferit pentru Matei imi da putere", a dezvaluit Monica, potrivit Libertatea.

Foto: Monica, stanga, in trupa Candy

Monica a povestit ca acum este pregatita sa se apuce din nou de cantat, insa va fi muzica religioasa, ea fiind foarte credincioasa.


 

related posts

Modifică setările cookies