Motivul incredibil pentru care Gisele Bündchen și-a operat sânii în 2015


Modelul brazilian Gisele Bündchen (38 de ani) a lămurit un spect controversat al vieții ei. În 2015 și-a operat sânii și a ales să ascundă intervenția, mergând incognito la medicul estetician.


Gisele Bündchen vorbește pentru prima dată deschis despre intervenția chirurgicală pe care a suferit-o în 2015, pentru a corecta anumite defecte ale sânilor ei. Modelul brazilian s-a ferit până acum să dea detalii despre intervenția pe care a încercat să o țină departe de paparazzi într-un mod inedit, desprins parcă din filmele cu James Bond: a îmbrăcat haine musulmane, care i-au acoperit tot corpul.

FOTO: Daily Mail Vezi mai multe imagini AICI!


În numărul de vineri, 28 septembrie 2018, al revistei People, fostul fotomodel explică de ce a recurs la bisturiu acum trei ani, mărturisind că a regretat alegerea în dimineața următoare:

„Am fost întotdeauna lăudată pentru corpul meu și am simțit că oamenii aveau așteptări din partea mea, pe care eu nu le puteam îndeplini. M-am simțit foarte vulnerabilă, deoarece mă puteam antrena, puteam să mănânc sănătos, dar nu puteam schimba faptul că amândoi copiii mei au îndrăgit mai mult sânul meu stâng, decât pe cel drept. Tot ce mi-am dorit a fost ca ei să fie egali, astfel încât oamenii să nu mai comenteze pe seama lor”, dezvăluie Gisele în revistă.


Modelul brazilian a constatat că sânii ei s-au micșorat considerabil după ce și-a alăptat ambii copii, iar acesta a fost un alt motiv pentru care a decis să-i mărească
. Regretele au apărut încă de a doua zi. „Când m-am trezit, mi-am zis: Ce am făcut? A fost ca și când aș fi trăit într-un corp străin. În primul an am purtat doar haine largi, deoarece mă simțeam foarte inconfortabil”, mai spune Gisele Bündchen.

Modelul brazilian e căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady încă din anul 2009. Împreună au doi copii: Benjamin (8 ani) și Vivian Lake (5 ani)

FOTO: Getty Images

În 2015, Gisele a fost declarată femeia care câștigă cei mai mulți bani din modeling. Cel mai bănos contract al ei a fost semnat în 2000 cu Victoria’s Secret, în valoare de 25 de milioane de dolari (până în 2007).

Averea actuală a fostului model se ridică la circa 360 de milioane de dolari, care se adaugă celor 180 de milioane de dolari pe care le-a strâns soțul ei din fotbal și publicitate.

  • Motivul incredibil pentru care Gisele Bündchen și-a operat sânii în 2015

related posts

Modifică setările cookies