Neglijeu sau neglijență? Larisa Iordache, ilegal de sexy printre cupe, globuri și cadouri


În vârstă de 23 de ani, gimnasta Larisa Iordache n-a încheiat conturile cu sportul care a făcut-o celebră, dar își pregătește terenul pentru o carieră de model. Cel puțin asta e concluzia după ultimele fotografii postate de ea pe Instagram.


Multiplă medaliată mondială, europeană, dar și olimpică, Larisa Iordache poate fi considerată, fără teama de a greși, ultima mare gimnastă a României, din punct de vedere cronologic. Într-un moment în care gimnastica de la noi e în „moarte clinică”, Larisa nu și-a anunțat încă retragerea oficială, oscilând între ideea de a reveni în sală și cea de a o lua pe alte căi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kindness in words creates confidence.Kindness in thinking creates profoundness.Kindness in giving creates love.⭐️????

A post shared by LARISA IORDACHE ????????‍♀️ (@larisa_iordache) on

Confruntându-se în ultimii ani cu mari probleme de ordin medical, Larisa Iordache a avut mai mult timp pentru ea, descoperindu-și pasiunea pentru fashion și modelling, pagina sa de Instagram fiind plină de fotografii în ipostaze senzuale.

Astfel, de Crăciun, Larisa n-a rezistat tentației de a-și etala calitățile fizice în preajma bradului. Aflată în propria locuință, sportiva noastră a avut îndrăzneala de a poza într-o ținută sumară, un neglijeu care i-a scos în evidență picioarele de fotomodel. În decorul specific Sărbătorilor, alături de globuri și cadouri, se pot observa și câteva dintre trofeele și cupele cucerite de ea de-a lungul timpului. 

related posts

Modifică setările cookies