Noi detalii despre presupusa sarcină a lui Meghan Markle. Ce spun apropiații Ducesei


Hollywood Life scrie că Ducesa de Sussex și Prințul Harry ar urma să dea, în curând, vestea cea mare. Celebrul site monden citează surse apropiate celor doi. 


Potrivit acestor surse, cei doi ar fi aflat că urmează să devină părinții unor gemeni după ce s-au întors din luna de miere. La rândul său, reviste OK Magazine! scrie că primii care ar fi aflat vestea ar fi Prințul William și Kate Middleton, care s-ar fi grăbit să le și cumpere viitorilor lor nepoți câteva hăinuțe.

,,Meghan era conștientă că toate femeile care intră în familia regală au responsabilitatea de a aduce pe lume moștenitori. Ea a apelat și la ajutorul medicilor, știind că femeilor peste 35 de ani le e mai greu să rămână însărcinate.", au spus apropiații cuplului regal.

În ciuda acestor zvonuri care țin prima pagină a publicaţiilor mondene, Palatul Kensington nu a făcut deocamdată niciun anunţ oficial.

Cât primește Meghan dacă divorțează de Harry? 

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii pare să o placă pe soția nepotului sau, însă presa mondenă scrie că aceasta i-ar fi obligat pe cei doi să semneze un contract prenupțial chiar în ziua în care s-au căsătorit religios.

Potrivit people.com, care citează surse din anturajul familiei regale, Harry și Meghan au semnat contractul cu câteva zeci de minute înainte să între în capela St. George. Aceleași surse citate de People au mai spus că Harry s-a opus tot timpul ideii de contract prenupțial, însă a trebuit să se conformeze dorinței Reginei, la fel cum a făcut și Meghan. 

Contractul ar fi fost semnat chiar în prezența Fionei Shackleton, cel mai bine plătit avocat de divorțuri din Regatul Unit. Shackleton s-a ocupat și de divorțul Prințului Andrew de Sarah Ferguson, dar și de cel dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Celebra avocată l-a reprezentat în instanță și pe Paul McCartney (Beatles) atunci când a divorțat de Heather Mills. Cazul s-a soluționat în cel mai fericit caz pentru artist, el plătindu-i lui Mills doar 30 de milioane de dolari, deși ea ceruse 160 de milioane.

Averea lui Meghan se situează în jurul sumei de 5 milioane de dolari, iar Harry are 40. Avocatul Jeremy D. Morel a făcut o analiză pentru TMZ și a spus, cu acea ocazie, că un contract prenupțial e recunoscut în instanță, însă poate să nu influențeze decizia unui judecător.

Cu alte cuvinte, contractul poate specifică că Meghan să nu primească bijuterii cu valoare istorică, de exemplu. Însă un avocat foarte bun ar putea să influențeze decizia judecătorului și Meghan să primească totuși acele bijuterii.

În plus, banii cu care s-ar alege Meghan depind și de moștenitorii pe care îi va aduce în familia regală. Mai precis, dacă nu are copii, ea nu mai poate cere nimic, dar îi va fi totuși dată o suma modestă.

Cu toate astea, Morel spune că Harry și Meghan cel mai probabil nu ar ajunge în instanță, ci ar preferă o negociere amiabilă, care s-ar petrece în spatele ușilor închise. related posts